doğuma 2 hafta kaldıı

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
mrb kızlar doğuma 2 hafta kaldı doktorum eylül2 tarh verdi ama bellide olmaz ağrılarım başladı yavaş yavaş ve ben çok korkuyorum normal dedi dua edin lütfen...

Allah bi nefeste kurtarsin... bebegini kucagina almana az kalmis ne guzel
benim daha 6 haftam var ve sanki zaman hic gecmiyor gibii :S .... bol bol dua et
korkma sakin Annelerimiz o aciya ragmen bikac tane daha yapiyorlar bak demekki okadar kotu bisey degil positiv düsüb :)

hayırlısı ile yavrunu kucagına alırsın inşAllah cnm normal doğum en güzeli Allah inşAllah bana da normal doğum nasip eder bi avazda kurtarsın Rabbim bütün anneleri ve bebekleri

benimde doğum tarihim 3 eylül ama belki daha erkende gelebilir tabi belli olmaz.
doktorum normal doğum diyor epidural istiyorum ben doktorumda kesinlikle iyi bi seçim olur diyor.
benim 2 gündür kasık iç bacak bölgemde hamlama gibi ağrılar var bazen belden girip çıkan sancılarımda oluyor ara ara da vajinamda keskin kısa süreli sancım oluyor sizde ne gibi şeyler oluyor.

bel ağrılarım elbette oluyo rahmm dediğiniz gibi ara ara sancılar oluyo doktorum inş normal dedi ama hayrlısı olsun diyorrm ben epudrelle ilgili hiçbirşey konuşmadık biz daha önce hiç yaptımı birine onuda bilmiyorum korkular sarıyo sadece

bnm 40 haftam doldu bel ağrım olmadı hç sadece iç bacak kısmım da hamlama gibi ağrılarım var bnmde.bişey sormak istiorum sancı falan yaşamıyorum hçyalancı doğumsancısı gibi yani.doğumu yaklaşan arkdşlar oluomu sizde?

39.haftama geldim bende aynı iç bacakta hamlama gibi ağrılar bende de var belimde ağrı yokta kasıklarıma öyle sancı denmeyecek kadar bir şeyler oluyor fakat vajinama giren keskin sancı çıldırtcak beni bugün daha da arttı.
kalakalıyorum öyle sanki elektrik çarpmıyormuş gibi offf.
40.haftada sancı gelmeyince drlar 10 gün daha bekliyorlar yine gelmezse normal doğum olacaksa eğer suni sancı veriyorlar inş gerek kalmaz kendiliğinden gelir sancıların.

ufff suni sancı çok acı veriodie duydum ben umarım olmaz zaen bebeğimde çokbüyüdü 3800gr oldu umarm normal bişeklde doğururum suni sancısız falan

bugün çatı muayenesi oldum dr çatımın normal doğuma hiç ama hiç uygun olmadığını söyledi kemikliymiş açılmaz dedi sezeryana karar verildi haftaya cmt sezeryan olacağım inş.
bebeğim şuan 3.505 gr doğuma kadar 3.800 e vurur dedi dr napalım nasipte böyle doğum varmış allah sağlıkla sıhhatle kucağıma almamı nasip etsin.

doğum yapdım 2h afta oluo 26haziran pazartesi akşamı saat 10 da hastaneye yattm sabaha kdr sancım vardı sabah sancılar kesildi.basdılar suni sancıyı akşam 4 e kdr çocuğumun başı oturmamış rahme onu oturmak için beklediler akşama kdr açılma geç oldu 8 cm açıldı karnımı oynuolar otursun çocuğun başı die gelen giden eliyle muayne edio allahım çokkötüydü çekdiğim acıyı tarif etmek imkansız hep normal doğum istedim karnım kesilsin istemedim hiç bebeğim doğarken göriyim istedim ama artık son 2 saatte sezaryene alın die yalvarmaya başladım almadılar çok uğraşdılar çocuğun başı otursun normal olsun die en sonunda sezaryene almak zorunda kaldılar şansım varmış doğum masasına aldılar ıkın ıkın olmuo hemen ameliyat kıyafetini giydirip ameliyahaneye aldılar uyandığımda narkozun etkisindeydim ama o kdr rahatlamışımki ağrı sancı hepsigeçdi ameliyatın acısı da 2 günde geçdi şimdi normal doğummu sezaryenmi derseniz sezaryen derim kesinlikle.ki hep normal istedim hep iri yarı da bi yapım var normal doğumu çokkkolay yaparım die düşündm olmadı bebeğimde 4 kiloydu.kimisii rahatça geldi yapdı doğumunu bnm olmadı işte hayırlısı arkşlar allh kurtarsın hepinizi.zor bişey ama şimdi bi oğlum var işte =)=) hemde çok tatlı çok yakışıklı maşallh.büyücek gezcez onunla=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…