Doğuma 5 gün kala aldatıldıgınızı öğrenseniz ne yaparsınız ??

çok üzücü bir durum gerçekten ama kucağına alacağın cennetini düşün önce doğumuna adapte ol sağlıkla dünyaya getir bebeğin doğsun lohusa dönemini sancılı geçirme bence o dönem geçtikten sonra kocan olacak zaatla oturup konuşursun ne yapacağınızla ilgili... allah korusun sütün falan kesilir... ne kadar zor olsada rahatlamaya çalış

Nasıl öğrendiniz ki ? Allah sabır versin zor bir durum. Tek başınıza kalmayın yanınızda birileri var mı? Konuşun dertleşin içinize atmayın. Meleğinizden güç alın..

Ah canım benim, çok üzülmüş olmalısın ama doğru olup olmadığından emin ol, kötü birilerinin yuvanı bozmak için yalan söylemediğine emin misin? Eşinle yüzleş, al karşına konuş. Bakalım altından ne çıkacak? Eğer gerçekse bile hayata sımsıkı tutun, dimdik dur, kocan bile şaşırsın senin kendinden emin duruşuna, önce çocuğunu sağlıkla kucağına al, sonra kocana hayatı zindan edersin:41: Allah yardımcın olsun

öncelikle emin misin diye sorayım. çünkü düşüncesi bile kahrediyor insanı..
emin değilsen, yine en çok sen hırpalanırsın.. :26:

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.. :36: kafaları o kadar başka çalışıyorki..
yine bebeğine odaklan sen.. henüz doğum yapmadın ama karnındaki ilk tekmeden itibaren biliyorsunki,
artık bebeğin herkesten ve hatta senden de önce geliyor.. onu sağlık ve selametle kucağına al.
bunları sonra düşünürsün..

Çok kötü bir durum gerçekten. Arkadaşların dediği gibi bence de lohusalığı güzel geçirmeye bak. Sevdiklerinle görüş. Rahatla. Bebişin emzir. Sonra bas kıçına tekmeyi. Boşanma davası aç. Bende lohusayım. Zor geçiyor lohusalık. Bi de o kocan olacak adamı düşünüp dert etme. Yokmuş gibi davran. 40 tan sonra yapacagını yap

Düşünemiyorum, ama sanırım bebeğim için soğukkanlı olmaya çalışırdım

Ne yaptım:çocuğumu dünyaya getirdim.tayinimi memleketime aldırdım.boşanma davamı açtım.boşandım.oğlum şimdi 14 aylık,hem ana hem babayım yavruma.ailem ve arkadaşlarımın da desteğiyle çok mutluyum.ama sizin durumunuzu bilemiyorum.eğer çalışmasaydım bunları yapmam çok zordu.önerim şu;öncelikle sakin olun.brbeğinizi bolca emzirmek için stresten uzak durun.aldatıldığınızı mutlaka itiraf ettirin ama SMS gibi kanıtlanabilir bir delil olsun elinizde.sakince ne yapacağınıza karar verin.allah yardımcınız olsun.

Valla hiç acımam ilk önce kanıtlarım elime saglam bi delil alırım sonra basarım tekmeyi mahkemeye veririm cocugumu göstermem zaten elinde delil olursa cocuk senindir süt cocugu olucagı icinde alamazlar zaten izimi bije bulamaz keser atarım bikere yaoan bidaha yapar cünkü ömrümümü cürütcem ona be aaa defolsun gitsin

Seker kissss

Valla hiç acımam ilk önce kanıtlarım elime saglam bi delil alırım sonra basarım tekmeyi mahkemeye veririm cocugumu göstermem zaten elinde delil olursa cocuk senindir süt cocugu olucagı icinde alamazlar zaten izimi bije bulamaz keser atarım bikere yaoan bidaha yapar cünkü ömrümümü cürütcem ona be aaa defolsun gitsin

Seker kissss

Back
X