Doğuma alimirmiyim

denizcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
yi akşamlar 40+3 günlük hamileyim üç gün önce gittiğimde acilmam yoktu ama nst de sancım çıktı doktor acile yönlendirdi oradaki doktor bekleyelim dedi yarın tekrar kontrole gidiyorum biraz sancım var ve sanırım nişanim geldi yarın doğuma alirlarmi 40+4 oluyorum doktor 41 e kadar bekliyoruz dedi ve izne ayrıldı yarın başka doktora gideceğim acil yardım ederseniz sevinirim

Öncelikle siz sezeryan mı istiyorsunuz normal mi. Bide devlet hastanesinde mi muayene oluyorsunuz

Bol yürüyüş yap, kendiliğinden baslamazsa, bı sıkıntıda yoksa bekleyebilirler, rabbim kolaylikla sağlıcakla kavuştursun.

Devlette olacak normal doğum yapmadığım yürüyüş hareket kalmadı günde iki saat kadar yürüyorum bı faydası olmadı amin inşallah teşekkür ederim

Sezeryan değil normal suni sancı verirlermi diye düşünüyorum çünkü 41 son dedi
Ben 43 haftalıktım bir gün boyunca suni sancı verdiler artık ölüme geldik benle bebeğim ondan sonra sezeryana aldılar. Umarım sizin devlet hastanenizde ki doktorlar daha iyidir.

Merhabalar. Bende normal doğum bekliyordum ikinci normal doğumum olacaktı. 39+4 de amniyo sıvısı çok fazla çıktı acil doğum verildi. Şehir hastanesi ve eğitim araştırma hastanesine gittim rapor ile ikiside son ana kadar suni sancı dediler göze alamadım özelde üç gün önce sezeryan oldum. Normal gelmesi için her şey deneniyor devlette en son ihtimal olarak sezeryan yapıyorlar aklınızda olsun. İnşallah kendi sancısıyla gelir bebişiniz

Merhabalar. Bende normal doğum bekliyordum ikinci normal doğumum olacaktı. 39+4 de amniyo sıvısı çok fazla çıktı acil doğum verildi. Şehir hastanesi ve eğitim araştırma hastanesine gittim rapor ile ikiside son ana kadar suni sancı dediler göze alamadım özelde üç gün önce sezeryan oldum. Normal gelmesi için her şey deneniyor devlette en son ihtimal olarak sezeryan yapıyorlar aklınızda olsun. İnşallah kendi sancısıyla gelir bebişiniz
O gün çocuk kilolu olduğu için doğuma aldılar suni sancı ile doğum yaptım 😊

Ben 43 haftalıktım bir gün boyunca suni sancı verdiler artık ölüme geldik benle bebeğim ondan sonra sezeryana aldılar. Umarım sizin devlet hastanenizde ki doktorlar daha iyidir.
Suni verildi 5 saatte doğurdum 😊

Suni verildi 5 saatte doğurdum 😊
Maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün🌼 5 saatte az bi saat değil ama çok şükür sağlıkla bebişinizi kucağınıza almışsınız 🧿

Back
X