Sezeryanda erken alıyorlarÖncelikle siz sezeryan mı istiyorsunuz normal mi. Bide devlet hastanesinde mi muayene oluyorsunuz
Eğer devletteyse son ana kadar sezeryan yapmıyolar asla. Kendimden biliyorumSezeryanda erken alıyorlar
Sezeryan değil normal suni sancı verirlermi diye düşünüyorum çünkü 41 son dediEğer devletteyse son ana kadar sezeryan yapmıyolar asla. Kendimden biliyorum
Ben 43 haftalıktım bir gün boyunca suni sancı verdiler artık ölüme geldik benle bebeğim ondan sonra sezeryana aldılar. Umarım sizin devlet hastanenizde ki doktorlar daha iyidir.Sezeryan değil normal suni sancı verirlermi diye düşünüyorum çünkü 41 son dedi
O gün çocuk kilolu olduğu için doğuma aldılar suni sancı ile doğum yaptımMerhabalar. Bende normal doğum bekliyordum ikinci normal doğumum olacaktı. 39+4 de amniyo sıvısı çok fazla çıktı acil doğum verildi. Şehir hastanesi ve eğitim araştırma hastanesine gittim rapor ile ikiside son ana kadar suni sancı dediler göze alamadım özelde üç gün önce sezeryan oldum. Normal gelmesi için her şey deneniyor devlette en son ihtimal olarak sezeryan yapıyorlar aklınızda olsun. İnşallah kendi sancısıyla gelir bebişiniz
Suni verildi 5 saatte doğurdumBen 43 haftalıktım bir gün boyunca suni sancı verdiler artık ölüme geldik benle bebeğim ondan sonra sezeryana aldılar. Umarım sizin devlet hastanenizde ki doktorlar daha iyidir.
Maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSuni verildi 5 saatte doğurdum