Doğuma Hazırlık Doğuma az kaldı ama?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Merhaba arkadaşlar.Sevgili yetkililer konum bir süre burada kalabilirse cok sevinirim.Doğuma az bir zaman kaldı ama hala isim bulamıyoruz.Cinsiyeti erkek lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba arkadaşlar.Sevgili yetkililer konum bir süre burada kalabilirse cok sevinirim.Doğuma az bir zaman kaldı ama hala isim bulamıyoruz.Cinsiyeti erkek lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
TUĞRA benim çok hoşuma gidiyor bi tanıdığım koymuştu alparslan tuğra diye :)

Ahmet ,Emir,Tuğrul,Eymen,Cinar,Yusuf,Atahan,
Ege,Erdem,Engin,Fatih,Tunahan,

Bunlar benim sevdiğim isimler,belki yardımcı olur

Tuna seviyorum ben
Ama biraz seçenek söyle
Mesela klasikte murat güzel, selim güzel

2 tane daha aynı konunuz var 2 ay önceden
Oralarda da bi sürü isim önermişler, halen kararsız mısınız?

Babamız eski öz türkçe isimler istiyor.Atilla Alpaslan vs gibi ben Batuhan diyorum kızım ve babası Batuhanı beğenmiyor evde kördüğüm olmus bir isim mevzumuz var.

salih hasan emir alperen yakup ertuğrul beğendiğim isimler:)

Ben de öyleydim. Çocuk doğduktan sonra kararı vermiştik hey gidi :) hoşuma giden iki isim vardı. Aralarından secemedik ikisini koyduk. Erkek adı hala da aklıma gelmez acayip bir şey ya Yusuf adını çok severim bir de Selim. İkisini de koyamadım

Son zamanda eyüp ismi beynimde oğlum olursa eyüp koyardım.. hz eyüp den etkilendim hayatını imtihanını okudum sabrına teslimiyetine hayran kaldım..
Bigün çocuğum olursa kesinlikle kurandan isim koycam.. artık kimsede bunu göremiyorum herkes modern isim tercih ediyor neden acaba.. eskiden buna çok dikkat edilirdi...

Bizim minik erkek olsaydi adi yavuz alp olacakti :) ama yaniltti bizi kiz geliyor ona odaklandik bakalim :)

Cinsiyet belli olmadan önce aklımda Barlas vardı ama kimseye sevdiremedim,kız olsa isim bulmak çok kolaydı.

Göktuğ ismi nasıl sizce?Önceleri kızımla uyumlu isim arıyordum ama sonradan oğluma haksızlık olur gibi geldi.Heryerde ikisi aynı anda çağrılmayacak sonucta diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…