Doğuma Hazırlık Doğuma az kaldı beni bir telaş aldı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Çok komik duygular yaşıyorum hanimlar.Hamilelik öyle birşey ki zaman hem çok yavaş hemde çok hızlı geçiyor.Hamileliğimin ilk 4.5 ayı çok zor geçti ama bu zaman zarfında hamile olmaya ve karnımdaki can parçama o kadar alıştım ki doğumda bizi ayıracaklar diye çok duygulanıyorum.Ben kızımın hareketlerini çok çok erken hissetmeye başladım,aylardır her gece içimde onun kıpırtılarıyla uyudum ve uyandım o kadar alıştım ki bu halime şimdi artık yolun sonu geldi diye duygulanıyorum bir daha bana bu kadar yakın olmayacak yavrum off ne bileyim belki saçmalıyorum ama engel olamıyorum bu duygulara.Hem biran önce onu görmek kavuşmak istiyorum hemde artık içimde olmayacağı için hüzünleniyorum.Sayılı günler kaldı korku,heyecan,mutluluk hepsi birbirine karıştı.Nasıl farklı duygular bunlar anlatılmaz yaşanır inşallah herşey yolunda gider,içimi dökmek istedim sadece,zaman hem çok yavaşsın hemde çok çok hızlı.

Çok komik duygular yaşıyorum hanimlar.Hamilelik öyle birşey ki zaman hem çok yavaş hemde çok hızlı geçiyor.Hamileliğimin ilk 4.5 ayı çok zor geçti ama bu zaman zarfında hamile olmaya ve karnımdaki can parçama o kadar alıştım ki doğumda bizi ayıracaklar diye çok duygulanıyorum.Ben kızımın hareketlerini çok çok erken hissetmeye başladım,aylardır her gece içimde onun kıpırtılarıyla uyudum ve uyandım o kadar alıştım ki bu halime şimdi artık yolun sonu geldi diye duygulanıyorum bir daha bana bu kadar yakın olmayacak yavrum off ne bileyim belki saçmalıyorum ama engel olamıyorum bu duygulara.Hem biran önce onu görmek kavuşmak istiyorum hemde artık içimde olmayacağı için hüzünleniyorum.Sayılı günler kaldı korku,heyecan,mutluluk hepsi birbirine karıştı.Nasıl farklı duygular bunlar anlatılmaz yaşanır inşallah herşey yolunda gider,içimi dökmek istedim sadece,zaman hem çok yavaşsın hemde çok çok hızlı.
Duygu karmasalariiiiii hamileligin in son günlerini yaşayan herkeste var galiba Allah yardımcımız olsun :anne::anneadayı::KK200:

Allah bir avazda doğum nasip etsin. Öyle kötü düşünme doğduktan sonra kokusunu sesini duyacaksın.

Cok guzel yazmışsın :) ben de hemen hemen ayni duygulari yasamaya basladim bile. Bebegimin hareket ettigini hissetmek cok cok mutlu ediyor beni. Bebegime saglikla eksiksiz kavustugum anı sabirsizlikla bekliyorum ama dogumdan sonra hareketleri hissedememek beni bosluga dusurecek gibi geliyor.

E
Cok guzel yazmışsın :) ben de hemen hemen ayni duygulari yasamaya basladim bile. Bebegimin hareket ettigini hissetmek cok cok mutlu ediyor beni. Bebegime saglikla eksiksiz kavustugum anı sabirsizlikla bekliyorum ama dogumdan sonra hareketleri hissedememek beni bosluga dusurecek gibi geliyor.
Çok güzel şeyler bunlar,onun her hareketini hissetmek,o kadar alıstım ki o karnimda değilken nasildim unuttum:anneadayı: Birde önceki kayıplarımdan dolayı kaybetme korkum da var yok diyemem belkide o yüzden bu kadar duygulanıyorum.Herşey hepimiz için hayırlısiyla gerçekleşirde bebeklerimiz sağlıkla gelir inşallah :anne:

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almak nasip etsin o hareketleri bide gözünüzle görürsünüz artık doğuncada :) ;)
Benim 33haftalık ama ben daha çok biran önce zaman bitsinde kucagıma alayım diyorum şaun daha fazla sorumluluk hissediyorum üzerimde kendimede dikkat etmem gerekiyor her hareketimde bebeğe zarar verirmiyim evhamı beni daha çok yoruyor doğsunda kucagımızda bakarız şimdi kendimede bakmam gerekiyor diyorum sanki daha yüksek sorumluluk var üstümde gibi geliyor böyle banada ,aman bişe olmasın sürekli yatıp dinleneyim istiyorum her iş yapmamda korkuyorum :))) yada ben evhamlı olduğumdan bana daha zor geldi taşıma kısmı :))

E

Çok güzel şeyler bunlar,onun her hareketini hissetmek,o kadar alıstım ki o karnimda değilken nasildim unuttum:anneadayı: Birde önceki kayıplarımdan dolayı kaybetme korkum da var yok diyemem belkide o yüzden bu kadar duygulanıyorum.Herşey hepimiz için hayırlısiyla gerçekleşirde bebeklerimiz sağlıkla gelir inşallah :anne:
Haklısın o kaybetme korkusu hepimizde vardir muhtemelen ve uzun bir süre bizi birakacak gibi durmuyor. Geçmiş olumsuz yasantilari hic aklina getirme simdiyi yasa ve gelecegin guzel hayallerini kur canım
Amin insallah saglikla saglikli eksiksiz kavusuruz miniklerimize :dua:

Ağlattın beni arkadaşım. O kadar karışık ki duygularım. Kimseyi görmek istemiyorum sürekli gözlerim doluyor.

Bu benim 5. gebeliğim,ilk kez bir bebeğim olacak inşallah,hamileliği çok sevdim,hamilelik bu kadar güzelse annelik ne kadar güzeldir kim bilir,yorumunuz için teşekkür ederim.
Aynen öyle tamam şuan tekmelerini hissediyorsun ama doğunca senden bir parça gözünün önünde olacak.o tekmeleri ayak sallamalarını hem görüp hem hissedeceksin. Sana gülümseyecek. Ağlayıp mutsuz olduğunda teselliyi sende bulacak. Tamamen savunmasız ve tek savunması sen ve babası. Ben bunları konustuğunu kokusunu duydukca daha çabuk çıksın gelsin diyorum :)) belki henüz hareketlerini hissetmediğimdendir

ben 3 gün önce sezeryan ile doğumumu yaptım hanımlar,bu halimle bile bu sayfaya girmemin tek nedeni şunları söylemek,lütfen sezeryan sizin için son çare olsun,normal doğurmak için heryolu deneyin.Buraya bunları yazmak boynumun borcu başka birşey yazmama gerek yok sanırım.

ben 3 gün önce sezeryan ile doğumumu yaptım hanımlar,bu halimle bile bu sayfaya girmemin tek nedeni şunları söylemek,lütfen sezeryan sizin için son çare olsun,normal doğurmak için heryolu deneyin.Buraya bunları yazmak boynumun borcu başka birşey yazmama gerek yok sanırım.

gözün aydın ozman cnm , ben de dün dr umla konuştum , bi sıkıntı yoksa 40. hafta bekliyoruz +4-5 gün beklyioruz
sonra suni sancı ile başlatıyoruz normal dogumu dedi , eger bir aksilik cıkarsa sezaryen yapıyoruz dedi .

doğum yapmışsın hayırlı olsun bebeğine de seninle uzun ve mutlu bir ömür dilerim bende hamileyim sağlıklı doğsun istiyorum ama bir yandan da bu günlerimi özleyeceğmim düşünüyorum karnımda minik bi canlı büyüyor

doğum yapmışsın hayırlı olsun bebeğine de seninle uzun ve mutlu bir ömür dilerim bende hamileyim sağlıklı doğsun istiyorum ama bir yandan da bu günlerimi özleyeceğmim düşünüyorum karnımda minik bi canlı büyüyor

allah bir avazda kurtarsın canım , sen dogum yapana kadar inşallah ben hamile olurum ama sen genede bana dua et olurmu

Back
X