Doğuma az kaldı 😍😍 biraz korkuyorum ama nasıl rahatlayacağım kızlarrr ..

bebissssim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
81
18
8
30
Merhaba canlarım artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz 30+4 olduk bugün normal doğumdan çok korkuyorum aranızda normal doğum olup spiral anestezi olan var mı prenses doğum da deniyor o şekilde yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur bilgisi olan var mı

epidural ile vajinal doğum yaptım 37+5te. tek önerim doğuma değil, sonrasına hazır olun doğumu ne kadar az düsünürseniz o kadar iyi. bence %90’ı psikolojik olarak hazır olmakla ilgili. iyi bir doktor ve ekiple yapacaksanız doğumu içiniz rahat olsun kolay mı? değil.. zor, evet ama ay ölüyorum zorluğu da değil (ne biçim anlattım)

bu arada ben epidural aldığıma pişmanım, keske almasaydım. saat 3te epidural aldım, 6da doğurdum. zaten büyük oranda epiduralin etkisi gecmişti (doktorum sancılarımı güçlü görmediği için epidural tekrarlanmadı, normalde gerek görülürse tekrarlanıyor) eğer epidural almasaydım daha kontrollü ıkınabilirdim diye düsünüyorum ben. epidural aldığım için doğru ıkınamadım ve bu yüzden kesi atıldı ve karnıma bastırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…