Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğuödan bir kaç hafta önce göğüs kremi kullanmalıymışızHerkese iyi akşamlar hamileyim alışveriş yapıyoruz göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu almak gerekli mı ne yapmalıyım almalı mıyım yoksa çok gerekli değil mi göğüs kremini doğumdan önceden kullanmaya başlamalı mıyım
Doktor mu yaziyo acaba herhangi bir göğüs kremi biz mı almalıyızDoğuödan bir kaç hafta önce göğüs kremi kullanmalıymışız
Doktor yazmaz siz alacaksınız.Doktor mu yaziyo acaba herhangi bir göğüs kremi biz mı almalıyız
Teşekkür ederim canımBu tarz şeyleri bence Doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan almalısın. Bir eczane kadar uzak. Durumlara bakarak karar ver derim. İyi akşamlar
Ben goguslerimn basina bisy gelmesini bekliyorum:))) yani catlak gibi artik ne olcak bende bilmiyorum ama krem kullancam ins:)) lansinoh dusunuyorum bendeHerkese iyi akşamlar hamileyim alışveriş yapıyoruz göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu almak gerekli mı ne yapmalıyım almalı mıyım yoksa çok gerekli değil mi göğüs kremini doğumdan önceden kullanmaya başlamalı mıyım
32. Haftadan sonra kullanmak gerekiyormusBen goguslerimn basina bisy gelmesini bekliyorum:))) yani catlak gibi artik ne olcak bende bilmiyorum ama krem kullancam ins:)) lansinoh dusunuyorum bende