Doğuma bir hafta kala normal doğum başlatmak için ne yapmalı

1 hafta kalmış ya ne yürüyüşü.zaten normal doğum % 70 kadının çatı yapısıyla alakalı bi durum

zaten dönmüşse bebek doğum kanalına kendide birşeyler yapması lazım açılma olmazsa kendim yaşadım suni sancıyı veriyorlar ..o çok zor işte.
Bebek kanala yerleşmiş canım 45 dakika yürüyorum çalışıyordum zaten 2 aydır evde takıldım

Pilates topun varsa üstüne otur hafif zıplama hareketi yap. Çömelme kalkma hareketi yap sıcak duş al beline sıcak su tut. Yürüyüş yap bol bol. İlişki deneyebilirsiniz . Ben bunları yaptım bide müzik açıp zumba yapıyordum :-) :-) 5 cm açılma olarak sonucu aldım şükür

Pilates topun varsa üstüne otur hafif zıplama hareketi yap. Çömelme kalkma hareketi yap sıcak duş al beline sıcak su tut. Yürüyüş yap bol bol. İlişki deneyebilirsiniz . Ben bunları yaptım bide müzik açıp zumba yapıyordum :-) :-) 5 cm açılma olarak sonucu aldım şükür
Sancim çıkıyor ama acilma hiç yok zumbsyi deneyim ben bide saolasin canim

zeytin yağı ile vajinal masaj , göğüs uçlarını uçarmak ta etkili oluyormuş :)

Sancim çıkıyor ama acilma hiç yok zumbsyi deneyim ben bide saolasin canim
Benimde sancı açılmam yoktu 37 de bunları yapmaya başladım 37+5 te bi cm açılma var sancı yoktu. Ben hareketleri sıklaştırıp sürekli yaptım 38+5 te yine sancı çok çok az açılma 5 cm di. Ve kendi sancım birden geldi doğurdum. Hareket ettiğim için sancımın ilk aşamalarını hissetmedim

Back
X