- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipteyim canım :)Ne yapmalıyım
Artık bebeğini ayaklarını uzat dinlen ve dua ederek bebeğini bekle canim
zaten dönmüşse bebek doğum kanalına kendide birşeyler yapması lazım açılma olmazsa kendim yaşadım suni sancıyı veriyorlar ..o çok zor işte.1 hafta kalmış ya ne yürüyüşü.zaten normal doğum % 70 kadının çatı yapısıyla alakalı bi durum
Sen kaçıncı haftadasin canimTakipteyim canım :)
Bebek kanala yerleşmiş canım 45 dakika yürüyorum çalışıyordum zaten 2 aydır evde takıldımzaten dönmüşse bebek doğum kanalına kendide birşeyler yapması lazım açılma olmazsa kendim yaşadım suni sancıyı veriyorlar ..o çok zor işte.
Geleceği zaman bellidir tabide beklemek zor oluyor bugün yarın bugün yarınArtık ayaklarını uzat dinlen ve dua ederek bebeğini bekle canim
kolay doğumun olur inşallahBebek kanala yerleşmiş canım 45 dakika yürüyorum çalışıyordum zaten 2 aydır evde takıldım
Hurma zemzem yiyorum canım hergun hayirlisiyla inş gelirkolay doğumun olur inşallah..
hurma yemeyi unutma
evet hayırlısı olsunHurma zemzem yiyorum canım hergun hayirlisiyla inş gelir
39.haftadayım canım geldi gelcek yaniSen kaçıncı haftadasin canim
Sancim çıkıyor ama acilma hiç yok zumbsyi deneyim ben bide saolasin canimPilates topun varsa üstüne otur hafif zıplama hareketi yap. Çömelme kalkma hareketi yap sıcak duş al beline sıcak su tut. Yürüyüş yap bol bol. İlişki deneyebilirsiniz . Ben bunları yaptım bide müzik açıp zumba yapıyordum![]()
5 cm açılma olarak sonucu aldım şükür
zeytin yağı ile vajinal masaj , göğüs uçlarını uçarmak ta etkili oluyormuş :)Pilates topun varsa üstüne otur hafif zıplama hareketi yap. Çömelme kalkma hareketi yap sıcak duş al beline sıcak su tut. Yürüyüş yap bol bol. İlişki deneyebilirsiniz . Ben bunları yaptım bide müzik açıp zumba yapıyordum![]()
5 cm açılma olarak sonucu aldım şükür
Benimde sancı açılmam yoktu 37 de bunları yapmaya başladım 37+5 te bi cm açılma var sancı yoktu. Ben hareketleri sıklaştırıp sürekli yaptım 38+5 te yine sancı çok çok az açılma 5 cm di. Ve kendi sancım birden geldi doğurdum. Hareket ettiğim için sancımın ilk aşamalarını hissetmedimSancim çıkıyor ama acilma hiç yok zumbsyi deneyim ben bide saolasin canim
Aynen onu bu gebeliğimde denicem inşlhzeytin yağı ile vajinal masaj , göğüs uçlarını uçarmak ta etkili oluyormuş :)