doğuma giderken komik öykülerimiz neler.

lhiranuruml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
1.162
64
113
Gaziantep
ben sancımı evde çekerken eşimin ellerini sıka sıka koparacakmışım birde o gün kurtlar vadisi oynuyordu doğumdan sonra beni kızdırmak için tüh izleyemedim yahu diyo.ben sancı çekerken istemiyorum istemiyorum bu bebek çıkmayacak orda kalacak diyordum tabi istemsiz oluyo can haliyle ne dediğin belli bile olmuyo ben normal doğum istiyordum sezeryana karşıyım o sancı halinde beni götürsenize sezeryana koyun yok olmaz doğum felan diye tekrarlamıştım şimdi gülüyorum bunlara güzel bir anı sizlerinde varmı değişik komik hikayeleriniz.

ayyy evetttt bendeee tam artık son dakikalarrdaa sancıya dayanamaz haldeysken hatırlıyorummdaa
biri beni kurtarsın Allah rızası için biri bana baksın die bağırıyodumm şimdi çok gülüyorumm bunlara eheheh Allah herkesin yardımcısı olsun :))))

benim bebişim yok ama annemin anısını paylaşayım...
annem beni doğurmadan önce ıspanaklı börek çekmiş canı
oturdum bi güzel açtım zor zor sonrada 1 tepsi böreği yedim diyor..sonrada sıkıştırmış iyice ıspanlı börek bi yandan ben bir yandan :)) her ıspanaklı börek gördüğünde hala aklına geliyormuş :))
yani ben güllerin içinden değil ıspanakların içinden koşarak gelmişim :))

Ben normal istiyordum ama 5 gün geçmişti bebek gelmiyordu o gün kontrolüm vardı ve sancı olmazsa sezeryana alacaklardı sabaha karşı sancı başladı yemin etmiştim arabada yolda giderken göbek atıyordum ahhhh ahhhh ahhhh diyordum kesilince el şaklatıyordum
hastaneye gittik acilde ki adam baktı doğum için geldik dedim kim doğuracak ki dedi tam eşim diyecektim sustum

bende sezeryanla doğum yaptım bebeğini kucağına verelim demişler bende narkozun etkisi ile çok sancım var şimdi getirmeyin bakamam diye bağırmışım:)) :1:

hamilelik testi yapıpı hamile olduğumu eşime söyleyincede teste bakıp 2. çizgiyi şaka olsun diye benim çizdiğimi iddia etmişti böyle şaka yapmanın günah olduğunu falan söylemişti.:)) zor ikna etmiştim :)))

bende ani sezaryan olanlardanım
akşam sancılarım sıklaşınca arabada doğuma giderken
işten arayan arkadaşıma 10 dakika iş anlattım
ama doğuma gittiğimi söylemedim
kapadıktan snra k.pederim bile dedi kızım sen ne soğukkanlısın öyle
müsait değilim desene
bu ne iş aşkı
ama benim iş aşkım burda bitmedi
ameliyattan çıkıncada muhtasar beyannameler bittimi bugün sondu demişim (23 martta doğurdum)
hala gülerler bana
bir muhasebeci doğum yapıyorsa böyle oluyor demek:1:

Son düzenleme:
alemsiniz kzlar güldüm hepsi çok güzel çok komik
bir tane daha anlatayım ben sancım çok olduğu için bana ağrı kesici serum verdiler ama o an ben kendimde değildim yatakta yatıyorum eşimde resmimi çekmiş doğumdan nice sonra telefonunu kurcalarken resimlerimi gördüm ve eşime kızdım bu kızda kim yatakta yatıyo kim bu diye çıkıştım eşim aldı baktı sensin tanımaıdınmı kendini diye güldü bana.

bir tane daha vaR suyum gelmiş ve ben panik yaptım o an kendimde değilim yine ağzımdan ne çıkmış bilmiyorum eşim anlatıyo ve halende güler bana demişim ki bişey oluyo tuvaletim geldi tuvaletimi yapacam demişim suyum gelirken çok gülüyorum o halime:)

herbiri bibirinden güzel valla ne alemiz yaa o an hiçbirşey düşünemiyorsun benim sancım vardı eşimle kayınvalidemde yemek yapıyorlar gidelim diyorlar doktora ben yemek yemeden gitmem diyorum eşim beni banyoya soktu birde banyoda doğururum diye başımda bekledi çok komikti yaa...sancım tututo 10dkda bir sonra 5dk bir giriyo ama ben hala yemek yiyiyorum sonra oturdum çayımıda içtim hatta çaydanlık ve badaklar orta yerde kaldı gittik doktor 5cm açılma var dedi yemek yerken doğuracaktım neredeyse:1::1:annemi aradım hiçbirşeyim yok doğum sancısı denilen şey bumu diye dalga geçiordumkiii tlf kapattıkdan sonra bi başladı sancılarr abovvvvvvvvvv anırdım resmenn.eşim hep sık dişini diyordu bende hep bağırmışım sıkıyorumm ama hala geçmiyoo çıkmıcak bu içimde kalacakk diye

Okurken ne güzel gülüyoruz dimi :)) Tabi o anlar heyecanlar ayrı bir güzeldi :))
Bende 2gün sancı çektim son gün artık dayanılmaz oldular zaten son 1günümdü oğluş gelmezse suni sancı verilcekti bende hiç istemiyordum.Ben gece evin her odasında sürünüyorum.Abimde bizdeydi ben abimle eşimi uyandırmayım diye kendimi sıkıyorum orda burda kıvranıyorum.Artık sabah yatağa gittim eşim tamam geççek hayatım diyor ben tabi o sancılarla bir daha doğurmıycam diye söyleniyorum :)) Tabi uyandıar dedim kahvaltınızı yapın çıkalım dedim.Ben haa yataktayın o arada suyum patladı benim ikisinide o dadan bir kovuşum var tam komedi :))) Tabi sonra eşime bağırıyorum çabuk bana havlu mavlu bişey getir diye :))) Tabi hastaneye bir gittik 6cm açılma :) GErçi üstüne 5 saat daha sancı çektim gücüm hiç kalmamıştı çünkü. Ama o an herşeye değer gerçekten.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifsiz :16:

Bende bi animi yaziyim sabah saat 7doguma gidiyoruz biz esimle bana nasil teselli veriyor. Sakin korkma hic bisey olmucak ben yanindayim. Heyecan yapma daha neler neler gayet guzel bende baya motive oldum tabi gittik neyse dogum saati geldi beni indiricekler asagiya esim ortada yok soruyorum herkese nerde diye tuvaletteymis bi geldi yanima salya sumuk agliyo ama nasil agliyo herkes odada bende basladim aglamaya hemsireler doktorlar dediler ne guzelsiniz asagiya indim doktor neden agliyosun dedi. Bende dedim bilmiyorum esim agladi bende agladim gulduler ama butun hastane bizi konusmustu canim kocisim cok duygusaldir..

Back
X