Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursadayım cnmHangi şehirdesin canım?
Bursadayım cnm
Normal lohusa terligi gibimi cnm bende acaba oyle biseymi alsam yoksa normal hastane terligimi bilemedim kararsız kaldım lohusa terligi goturcem buyuk ihtimalBenim Mart sonu Nisan başı ben havlu terlik süsledm Hastane için
Tesekur ederim cnmKapalı al o zaman. Serin olur oralar canım o tarihlerde.
Lohusa terliği canım kapalı olacak, bide Hastaneye çorap götürmeyi unutma :) Sezeryan olacaksan özellikle.Normal lohusa terligi gibimi cnm bende acaba oyle biseymi alsam yoksa normal hastane terligimi bilemedim kararsız kaldım lohusa terligi goturcem buyuk ihtimal
Amin canım sanada inşallah sağ salim kavuşalm miniklerimize inşallah :)Cok tesekur ederim cnm aydınlatıgın icin :) sanada kolay saglıklı dogumlar allah bebisine sag saglim kavustursun insallah..
Altları plastik sonucta onların cnm ve kapalı bi terlik hastaneden cıkınca rahat bi sekilde temizlenip yıkanabilir sorun olmaz benceHastane ortami mikroplar icerdigi icin ben sahzen havlu terlik filan dusunmedim wc ye de giriyosun sonunda normal bi terlik almistim oglumda eve gelincede balkon terligi yaptim gene oyle yapicam sanirim