doguma giderken terlik

oznevin86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
31
10
1
39
Doguma giderken nasıl terlik aldınız tecrubeli anneler bilgi verirseniz sevinirim...

Canım mevsime göre hangi terlik rahatsa onu al. Yazlık terlik alacağım ben doğum yaza çünkü

Benim Mart sonu Nisan başı ben havlu terlik süsledm Hastane için

Normal lohusa terligi gibimi cnm bende acaba oyle biseymi alsam yoksa normal hastane terligimi bilemedim kararsız kaldım lohusa terligi goturcem buyuk ihtimal
Lohusa terliği canım kapalı olacak, bide Hastaneye çorap götürmeyi unutma :) Sezeryan olacaksan özellikle.

Cok tesekur ederim cnm aydınlatıgın icin :) sanada kolay saglıklı dogumlar allah bebisine sag saglim kavustursun insallah..

Hastane ortami mikroplar icerdigi icin ben sahzen havlu terlik filan dusunmedim wc ye de giriyosun sonunda normal bi terlik almistim oglumda eve gelincede balkon terligi yaptim gene oyle yapicam sanirim

Hastane ortami mikroplar icerdigi icin ben sahzen havlu terlik filan dusunmedim wc ye de giriyosun sonunda normal bi terlik almistim oglumda eve gelincede balkon terligi yaptim gene oyle yapicam sanirim
Altları plastik sonucta onların cnm ve kapalı bi terlik hastaneden cıkınca rahat bi sekilde temizlenip yıkanabilir sorun olmaz bence

Back
X