Kayınvalidenizle tatile gider misiniz

Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladı
E o zaman sormanız hata , insan kendi teklif eder zaten siz de gelin diye bir sene. Maddi durum elveriyorsa bir onlarla bir de eşinizle ayrı gidin. Bebek de varmış , birlikte gitmek iyi olur biraz onlara bırakır dinlenirsiniz arada hem.

Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladı
eee bu durumda tabi ki gidin bir şey olmaz hep beraber dinlenir eğlenirsiniz, mesela ben gitsem benimkilerle k.til olurum.

O size 40 gün bakmış, o zaman dediğim gibi 3 gün uzun bir süre değil, sevaptır deyip giderdim, maşallah diyelim bu arada 🧿

tatile gidemiyorum ki anasını satıyım :KK14: Gidebilsem şuan Kv bile razıyım o derece 😑

Back
X