merhabalar ya bişey sorucam inşallahh konuyu doğru yere açmışımdır benim ikinci hamileliğim ilkinde kendi memleketimdeydim doğuma gidreken annem ve teyzem geldi şimdide eşimin memlketinde yaşıyoruz şimdi doğuma giderken ben ve eşim gitsek olurmu yani gerçekten bu konu hakkında çok cahilim yani benimle gelenler ne yapıcakki ben doğumhanede olucam ilkinde teyzem çok istedi ellerimi tutmayı ben istemedim tek başıma doğurdum daha rahat beni aydınlatırsanız sevinirim
doğumhaneye mi yoksa hastaneye mi tek gitmek istiyorsun? zira ben ikisine de tek gidip doğurduktan sonra haber vermek istiyorumda aceba olur mu ben de aynı şeyi merak ediyorum yani bizimle gelenler napıcak orda???
arkadaşa katılıyorum bencede en güzeli eşinle git doğuma onlara süpriz olsun doğumdan sonrada ararsın kimi istiyosan. Buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
hastahaneye tek gitmek istiyorum doğurup eve geldikten sonra haberleri olsun istiyorum ya ik doğumumda benimle gelenler bişey yapmadı sadece beklediler
benim görümcemi ameliyata almışlardı acilen biz sülalecek gitmiştik anca bekledik çıktılar bebişi gördük felan filan....
aslında bende kimsenin haberi olmasın istiyorum ama öyle olacağını hiç sanmıyorum cümbür cemaat gelcekler yine....
Gidersin niye gidemeyesin? Benim ilk dogumum annem burada olursa annem ve esim olacaklar, esim belki doguma girecek, annem odada bekleyecek. Zaten yanimda da annem kalacak. Kayinvalidemlere, akrabalara kismetse dogumdan sonra haber vermek istiyorum. Zaten ebeler de olabildigince az kisi olsun yaninizda, sanci cekerken herkese laf anlatmak zorunda kalmayin diyorlar. Allah bir avazda kurtarsin.
hastahaneye tek gitmek istiyorum doğurup eve geldikten sonra haberleri olsun istiyorum ya ik doğumumda benimle gelenler bişey yapmadı sadece beklediler
evet işte ben de öyle istiyorum ya. sen ne zaman doğrucan cnm ben temmuzda eğer benden önce doğurursan bana haber et öyle daha iyise ben de öyle gireyim doğuma :)
evet işte ben de öyle istiyorum ya. sen ne zaman doğrucan cnm ben temmuzda eğer benden önce doğurursan bana haber et öyle daha iyise ben de öyle gireyim doğuma :)
benim doğum 7 haziran 28 gün var belki daha erken olur belli olmaz bende artık sıkıldım hamilleikten sağlıklı bir şekilde bi doğursaydım benim ikinci hamileliğim 1 oğlum var buda oğlan senin cinsiyet ne
Çok büyük ve birbirine çok bağlı bi aileyiz.Kuzenlerimin dğumunda hepimiz hastanedeydik.Özel hastanede doğum yağacağım ve doğumhane odaların olduğu katta,yani ben sancı çekerken herkes kapının önünde olacak Ben sadece eşim ve annem olsun istiyorum.Ama anneme haber verdikten en fazla 10 dk sonra bütün aile birbirine haber uçurmuş olacaktır.Anneme söyledim,doğum olunca haber verelim herekese diye 'olur mu öylNe yapacağım bilemedim
ben yerinde olsam haver vermem vallahi eşim bana hem yemek veriyo hemde beni bebk gibi seviyodu eşim biraz çekingen başkası yanımızda olsaydı öyle yapmaz tek gitmek daha rahat
Ben de aynı düşüncedeyim, zaten tecrübe de etmişsiniz siz. Biz eşimle malesef ayrı şehirlerde yaşıyoruz işlerimiz nedeniyle. Yıllık izin alacak aralıkta ama belli olmaz eğer o dönemde gelmezse bebek annemle gideceğim. Hatta bebek 9. aydan erken gelirse belki de yalnız olacağım. Ama annem ve eşimden başka kimseyi istemiyorum. Hastanede 1 gün kalınıyor ters bir durum yoksa, bunarağmen o 1 günde ziyaretçi akını uğramak beni yormak ve 1 günlük bebeği -öpüp- hırpalanmasından başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Zaten o yorgun halde ve bebeği emzirme telaşında bir de kalabalık olsun istemiyorum açıkçası. Hatta eşime kayınvalidelere 10 gün sonra haber versekte kendimi toparlasam diyorum. ama işte olmaz diyor.
Yeni doğum yapmış birini tebriğe gitmek bence kesinlikle düşünceli bir davranış değil. O yüzden sessiz sedasız haletmek istiyorum ben bu işi. Muhtemelen de öyle olacak :)