Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok uzun zamandır beklediğim an geldi..:sm_cool:.ve nihayet prensesime kavuşacağım...Allah ım ya çok heyecan verici....sezeryan olacağım...kaç saat sonra uyanıcam uyanınca yanımda bebeşi görünce ne yapıcamŞeniz bilmiyorum...bi insanın yaşayacabileceği en büyük heyecan herhalde ....dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
canim allah yardimcin olsun insallah saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina hayirlisiyla...darisi benim gibi anne olamayanlarin basina...allaha emanet ol
Allah yardıncın olsun canımm.Allahın izniyle kolay birşekilde doğumun sezeyan gerçeleşir ve uyandığında mis kokulu bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcağın o zaman hayatının en unutulmayacak günleri olsun.Canım dualarımız seninle Allaha emanet ol .Darısı benim gibi hamiş kalamayan arkadaşlarıma inşalh
Kendini kasma dünyanın en güzel varlığına kavuşacaksın bunu düşün.. senin yerinde olmak için herşeylerini verecek insanları düşün..Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah bi ağrıda lurtarsın inşallah. Bizler içinde sen dua et kk hamişleri olarak tabiii aklına gelirsek. Belkide şimdi almışsındır bebişi kucağına. Hayırlısı