öncelikle yorumun için tşkr edrm... benm zaten kalamaz kaynanam yanımda ben istemiyorum eşimde kalmazsa tek kalırım benm kafayı taktığım konu hayatımızı bi şekilde dediği olsun istiyor daha çocuk gibi görüyo sanırım cnm gelmiş oğlu 31 yasına cocuk yapmayı biliyo ya bakmayıda öğrenecek herkez annesinn karnında öğrenmiyo ya allahın izniyle ii kötü bakarız çocuğumuza siz yapamazsınz ben yapıyım siz bakamazsnz biz bakıyım hesabı yaniii bende buna sinir oluyorum akıl sağlığmız yernde şükürler olsun ne yapıp ne yapmayacagımızı bilebiliriz ama ben eşimede kızdım yine benm annem babam tlf da bana böle bişi deseydi biz karı koca bu karara vardık siz karışmayın der keser atardımm ...offf offf benm erkek olmam lazım mışcanım ilk önce allah hayırlısıyla bebişini kucagına almanı nasip etsin.
ya ne alaka erkek almazlarmıs hastaneye neden erkek olmazmıs ne zanlediyolar erkekleri salakmı valla bu konularda erkekler eskisinden daha ii cahil degiller.ayrıca tabiki esinin yanında olmasını isticeksin.tekrar konus esinle güzelce küsmece fln yapmayın.... eger yinede yok ben kalmıcam derse ozaman annende kalmasın gerek yok de.. off sinirlendim kkaynanana şimdi
cnm biz suan doğudayz doktor zaten biliyo memur hayatı sizde az çok tahmn edblrsnz yanımıza kimse gelemiycek deyince anlayışla karsılayacaklarını umuyorum kii ben bi kılıfına uydururum kaynanamın yanımda kalmasına gelince aslaaaaaaaaqaa olmazzz istemiyorum zaten sevmiyorum bana baksın istemiyorum hem herşeye karısır adım gibi emnm yapmacık tavırlarını hiç sevmiyorum hareketlerden hoşlanmıyorum hem ben ona altımı falan aslaaaaaaa temizlettrmem ne yapım başka sansımda yok kimsede yok yanımda ya eşim ya tekk olcak artıkÖncelikle Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
2 kere sezaryenle doğum yapmış biri olarak sana tavsiyem, refakatçi olarak asla eşini yanına alma, eminim ki zaten 1-2 saate kalmaz isyan bayrağını çeker. Çünkü senin her hizmetini yapmak zorunda, altından bezi değiştirmek, idrar torbasını değiştirmek, bebeği yanına vermek, serumunu kontrol etmek çok zordur. Kaldı ki sende öyle normal doğum yapanlar gibi pat diye ayağa kalkamayacaksın. Mecburen zorlanacaksın. Böyle zamanlarda yanında bir bayanın olması daha iyi.
Ayrıca devlet hastanesinde özel odada olsan bile (benim doğum yaptığım yerde öyleydi) erkek refakatçi istemiyorlar. Sebebini bilmiyorum ama ben özel odada olmama rağmen eşimi 1 gece bile bırakmamışlar bir bayan istemişlerdi. Özel odada değilsen zaten hiç şansın yok erkek refakatçi asla olmaz.
Bence iyice düşün taşın, bu günlerinde eşin değil kayınvaliden sana daha çok yardımcı olur.
cnm biz suan doğudayz doktor zaten biliyo memur hayatı sizde az çok tahmn edblrsnz yanımıza kimse gelemiycek deyince anlayışla karsılayacaklarını umuyorum kii ben bi kılıfına uydururum kaynanamın yanımda kalmasına gelince aslaaaaaaaaqaa olmazzz istemiyorum zaten sevmiyorum bana baksın istemiyorum hem herşeye karısır adım gibi emnm yapmacık tavırlarını hiç sevmiyorum hareketlerden hoşlanmıyorum hem ben ona altımı falan aslaaaaaaa temizlettrmem ne yapım başka sansımda yok kimsede yok yanımda ya eşim ya tekk olcak artık
hayırlı doğumlar
öyle alt değiştirme falan olmaz kanaman olur ama pedini çamaşırını kendin
değiştirebilirsin
anlıyorum seni bende istemem bi yerlerimin görünmesini
madem özel oda eşin niye kalmıyoki nasılsa özel işlerini kendin görebilirsin
ama yok işte illede burun sokacaklar hazır işi bozacaklar
sevgılı pıyano ne guzel demıssın tebrıkler ...canım kaynanan yanlışlar yapmış soğumuşsun belli bir dahada ısınman zor ama kadın gelsin...
içi yüreği dayanmayacak belkide seni yürekten yalnız koymak istemiyor...bak seni ve torununu aslında oğluna bile güvenmiyor..eğer sevmese içinde bir yerin olmasa o kadın kalkıpta inan bana gelmez ...
belki bu yazımı beğenmeyeceksin ama doğru düşündüğümü yazıyorum...
kadında ben bakarım onlara düşüncesi var ..yine diyorum eğerrrr ki seni sevmese inan emin ol o kadın oralara doğum olsun ne olursa olsun..."bizde doğurduk" der yine gelmez..
bırak gelsin...hoşgör sen ona o sana bu nereye giderki... sen bu şekilde düşün pozitif düşünceleri çek üstüne... doğuma gidiyorsun bak bunları takma eğer Allah kayınvalidenin gelmesini nasip etmezse getirmez eğer nasibinde varsa gelmek gelecektir...bunuda veren yaptıran Allah dediğinde rahatlarsın bunu de bence..hayırlı doğumlar diliyorum..sağlıklı sıhhatli evlat diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?