Doguma gıdıyorum!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Selam arkadaslar. Hamileligimi basinda kesfettim bu siteyi. Bugune kadar bir cok soruma cevap buldum. Sonunda buyuk gun geldi catti. Yarin doguma gidiyorum. eyvahedigeldismileGebelik sekeri dolayisiyla 39. haftamda suni sanci vererek normal dogum yapcam insaallah.. Umarim dogumum cok kolay oldu diye buraya yazmak nasip olur. Hakkinizi helal edin. Dualarinizi bekliyorum.

allah yardımcın olsun cnm doğum sırasında edilen dualar kabul olurmuş bizlerede dua et inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

allah yardımcın olsun ...hep dua et işallah kolay gecer bizimde dualarımız senınle allaha emanet ol bebeğinlede gelince yazmayı unutma ...allah sağ salim kucağına almayı nasıb eder işallah..:CüvCüv::1hug:

Ne güzel bebısıne kavuscaksın Allah kurtarsın canım ınsallah cok kolay bı dogumla yavrunu kucagına alırsın. Rabbım bı nefeste kurtarsın

Canım yaaa Allah yardımcın olsun inş.Bizlere de dua et.Ne güzel bebişine kavuşuyorsun.Rabbim bizlere de göstersin inş o günleri sağlıkla sıhhatle:Saruboceq:

allahım bir nefeste kurtarsın inşallahhh

canım allah bir avazda kurtarsın,hiç korkma doğum yapmak bir kadın için en güzel şey,allah yardımcınız olsun,şartların ev veririse epidural uygulat.bizede güzel haberlelrle dön..

canım ya Rabbim yardımcın olsunn inşalahh çok kolay bi doğum olurrr Rabbim bir nefeste kurtarsınnn

canım allah yardımcın olsun evladının sağlıklı doğmasını nasip eylesin. Bende yarın sezeryan olacağım günü belirlemeye gideceğim .Doktorum çarşamba günü istersen yapalım demişti. Benimde 2-3 günüm var. Allah hepimizin yanında olsun inşallah....

canım benim gözün aydın kavuşuyorsun bebişine.Rabbim yardımcınız olsun oralarda oyalamasın sizi.dualarımız seninle ve bebeğinle.güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

dualarımız seninle.... allah hayırlı doğum nasip etsin. bi nefeste inşallah............

hayatının en güzel günlerinden biri olur inşaallah..... Rabbim her anında yardımcın olsun..... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…