- 25 Mayıs 2018
- 13
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Sirinlokum
-
Herkes kendi derdinde arkadasim .Sitem etme .Boyle konu açınca yardim alma ihtimalin cok dusuk .Temmuzda mi dogum yapcak sin mesela temmuz anneleri topigine yaz cevap alma ihtimalin daha yuksek.Çok ilginç neredeyse bir hafta oldu ve hala kimseden bir öneri gelmedi.64 görüntüleme diyor allah aşkına hepiniz mi ankara dışındansınız 64 görüntülemenin hepsi mi ankaraya yabancı.neyse burası o kadarda faydalı değilmiş demekki bunu anlamış oldum.
Tribiniz neye anlamadim .Yardimci olmaya calistim .37 hafta 2günlük yazmışım ilk mesajda.demekki temmuzda doğurucam !!!
Ay boşverin ya kendi kendine tribe girmiş arkadaşTribiniz neye anlamadim .Yardimci olmaya calistim .
Aynen öyle. Fikir sunuyoruz bayan faydalansin diye karşılığı bu .Ay boşverin ya kendi kendine tribe girmiş arkadaş
Açıkçası cevap yazacaktım ama konuşma sekliniz hic hoşuma gitmedi
Durduk yere agresiflesmişsnz
Ben 10 temmuzda doğum yaptım zübeyde hanimda.üstelikte hidroterapi ile yaptım normal doğum yaptım.çok memnun kaldım.Ben de hamileyim zübeydeye çok yakınım kararsızlık yaşıyorum oraya gidip gitmemekte.Çok kalabalık refakatçi kabul edilmiyor Bunlsrı Söyleyeyim..donanımlı bir hastane ve oldukça tecrübeliler bu iyi olan tarafı
Hayırlı olsun Ksçıncı doğumunuzdu ?Ben 10 temmuzda doğum yaptım zübeyde hanimda.üstelikte hidroterapi ile yaptım normal doğum yaptım.çok memnun kaldım.
Ay çok alındım bak.şimdi sen cevap yazmayınca.Cevap yazacaktım vazgeçtim, herkes gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?