Doğuma Hazırlık Doğuma günler kala

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sirinlokum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
13
2
1
36
Hanımlar merhabalar.ben ankaradan yazıyorum.öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var.37 hafta 2günlük hamileyim.gebeliğimin başından beri sincan.lokman hekim hastanesine gidiyordum ancak son muayenemde takibimi yapan doktor sancım geldiği zaman kendisini değil eşimin orada çalışan hemşire akrabasını aramamı söyledi.o gelip seni muayene eder duruma göre de beni arar dedi.açıkcası ben buna bozuldum.çünkü resmen beni aramayın demeye getirdi yani.doğum paketi almadığımız için bu tarz cümleler kurduğu kanısındayım ayrıca.herneyse şimdi de eşim etlik zübeyde hanım doğum evinde doğurmamı istiyor.sizce etlik zübeyde hanım nasıl bu konuda.birde daha önce orada kadın doğumda muayene olmadım bem hiç.doğum anında gitsem alırlar mı ki yinede beni yaa..bilginiz yada öneriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Çok ilginç neredeyse bir hafta oldu ve hala kimseden bir öneri gelmedi.64 görüntüleme diyor allah aşkına hepiniz mi ankara dışındansınız 64 görüntülemenin hepsi mi ankaraya yabancı.neyse burası o kadarda faydalı değilmiş demekki bunu anlamış oldum.

Çok ilginç neredeyse bir hafta oldu ve hala kimseden bir öneri gelmedi.64 görüntüleme diyor allah aşkına hepiniz mi ankara dışındansınız 64 görüntülemenin hepsi mi ankaraya yabancı.neyse burası o kadarda faydalı değilmiş demekki bunu anlamış oldum.
Herkes kendi derdinde arkadasim .Sitem etme .Boyle konu açınca yardim alma ihtimalin cok dusuk .Temmuzda mi dogum yapcak sin mesela temmuz anneleri topigine yaz cevap alma ihtimalin daha yuksek.

Ay ne kadar saçmasınız ya.sizlere kişisel anlamda herhangi birşey söylediğimi hatırlamıyorum.kaldı ki ilk baştaki isyanım sayfa genelineydi.önce kendi yazdıklarınıza bakın.cvp yazacakmışta vazgeçmiş.ay nolur cvp ya sen yaa darılırım bak sonraa tasvip etmiyorsan muhatap olma arkadaşım ben seninle şahsi olarak muhatap olmamışın zaten başından beri.önce kendi üslubunuza bakın.

Ben de hamileyim zübeydeye çok yakınım kararsızlık yaşıyorum oraya gidip gitmemekte.Çok kalabalık refakatçi kabul edilmiyor Bunlsrı Söyleyeyim..donanımlı bir hastane ve oldukça tecrübeliler bu iyi olan tarafı

Ben de hamileyim zübeydeye çok yakınım kararsızlık yaşıyorum oraya gidip gitmemekte.Çok kalabalık refakatçi kabul edilmiyor Bunlsrı Söyleyeyim..donanımlı bir hastane ve oldukça tecrübeliler bu iyi olan tarafı
Ben 10 temmuzda doğum yaptım zübeyde hanimda.üstelikte hidroterapi ile yaptım normal doğum yaptım.çok memnun kaldım.

Back
X