Canım merhabalar bende gebe kalmayı düşünmeye başladıktan sonra böyle oldu aynı senin gibi düşünüyorum ya bebek tutunamazsa ilaç kullanıyorum ya zararı olursa sağlıksız olursa buna benzer daha neler neler ama ben panik atak anksiyete hastasıyım ondan oluyor sen dua et bol bol işe yaramazsa psikologla görüş biraz panik atağa benziyor çünküKızlar 36 haftalık hamileyim şeytan sürekli vesvese yapıyor sanki sağlıksız bir çocuk dünyaya getricekmişim gibi Allah’ta biliyor isteyerek düşünmüyorum bunh ama şundan korkuyorum neyden korkarsan başına gelir elimde değil bilerek düşünmüyorum aranızda benim gibi olan bana yardımcı olabilecek varsa çok seviniriim
Yaptırmadık yaptırmak istemedimTestleri yaptırdın mı detaylı ultrason vs
Sebep? Şimdi böyle tedirgin olursun işte yapacak bir şey yok umarım bi şey yoktur ama bunu doğuma kadar bilemezsinYaptırmadık yaptırmak istemedim
Sebep? Şimdi böyle tedirgin olursun işte yapacak bir şey yok umarım bi şey yoktur ama bunu doğuma kadar bilemezsinen
Tarama testlerinizi yaptırsaydınız keşke zararı olmayan hatta faydası olabilecek şeylerdi. Detaylı ultrasonu neden yaptırmak istemedinizKızlar 36 haftalık hamileyim şeytan sürekli vesvese yapıyor sanki sağlıksız bir çocuk dünyaya getricekmişim gibi Allah’ta biliyor isteyerek düşünmüyorum bunh ama şundan korkuyorum neyden korkarsan başına gelir elimde değil bilerek düşünmüyorum aranızda benim gibi olan bana yardımcı olabilecek varsa çok seviniriim
Anlamıyorum mesela fetal dna detaylı ultrason tarama testi vs bunları neden yaptırmak istemedin ne zararı olabilirdi kisağolun çok ince cevap vermişsiniz çok iyisiniz sağolun
Ee hakli ama? Yaptırsaydınız madem. Ben de ikili testı, sonucu hiçbir şeyi değiştirmeyeceği için yaptırmadım ama kendimi de yiyip bitirmedim.sağolun çok ince cevap vermişsiniz çok iyisiniz sağolun
Zararından değil aslında çevre baskısı yaptırma vs sorun varsa aldırmak istersin gibi gibi düşüncelerden dolayıAnlamıyorum mesela fetal dna detaylı ultrason tarama testi vs bunları neden yaptırmak istemedin ne zararı olabilirdi ki
Hanımefendi ben kendimi yiyip bitirmiyorum zaten ne gelirse allahtan gelir acaba hamilelik psikolojisi mi yada bitek bende mi var ondan dolayı sordumEe hakli ama? Yaptırsaydınız madem. Ben de ikili testı, sonucu hiçbir şeyi değiştirmeyeceği için yaptırmadım ama kendimi de yiyip bitirmedim.
Canim yalniz degilsin ben de öyleyim ikili tarama testini yaptirmadim detaylıyı yaptırdım ama sürekli vesvese geliyor allaha sığınıyorum eminim ikiliyi yaptirsaydim da böyle vesveselenirdim kaygı bozukluğu çünkü bu, sakin olmaya calisiyorum düşünmemeye calisiyorum, benim zaten yapım kaygılı. Senin de öyledir hersey de yolundadır allaha sığınKızlar 36 haftalık hamileyim şeytan sürekli vesvese yapıyor sanki sağlıksız bir çocuk dünyaya getricekmişim gibi Allah’ta biliyor isteyerek düşünmüyorum bunh ama şundan korkuyorum neyden korkarsan başına gelir elimde değil bilerek düşünmüyorum aranızda benim gibi olan bana yardımcı olabilecek varsa çok seviniriim
Bende Allaha sığınıyorum rabbim görüyor ya elimde değil unutmak için yaptığınız bişey var mı ben sürekli bu düşüncedeyim çünkü son zamanlardaBence hamilelik piskolojisi kötü bir şey olacakmış gibi geliyor bazen bende de oluyor dua okuyorum unutuyorum sonra böyle düşünceleri
Allah hicbir gebeyi korktuguna ugratmasın. Başka şeyler getir aklına derin nefes al unutursun insBende Allaha sığınıyorum rabbim görüyor ya elimde değil unutmak için yaptığınız bişey var mı ben sürekli bu düşüncedeyim çünkü son zamanlarda
İnşallah çok kalmadı zaten doğuma o rahatlatıyor birazAllah hicbir gebeyi korktuguna ugratmasın. Başka şeyler getir aklına derin nefes al unutursun ins
Daha güzel şeyler hayal edin bebeğiniz sağlıksız doğsa bile allah korusun sizin bebeğiniz allahtan gelen herşeye razıyım deyin bir şey olmaz allahın izniyleBende Allaha sığınıyorum rabbim görüyor ya elimde değil unutmak için yaptığınız bişey var mı ben sürekli bu düşüncedeyim çünkü son zamanlarda
Ben hep böyle hissediyorum böyle diyorum zaten bizim bile ne olacağımız belli değil allahtn gelen başım gözüm üstüne ama şeytan sürekli vesvese yapıyorDaha güzel şeyler hayal edin bebeğiniz sağlıksız doğsa bile allah korusun sizin bebeğiniz allahtan gelen herşeye razıyım deyin bir şey olmaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?