Doğuma huzurlu girmek istiyorum

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.

Öncelikle teyzenle ne yaşadın boyutu nedir bilemiyorum. Pisi pisine bir kırgınlık olarak düşünüp yorum yapıyorum.
Ben kendim teyzemle kirilsam ve hamileliğm boyunca beni hiç arayıp sormasa aynı şehirde olduğumuz halde... Kirginligim nefretim kinim kocaman olurdu. Çünkü şuna inanıyorum ki bir insanı ne kadar çok seversek o kadar kiriliyoruz. Senin yerinde olsam teyzeme kocaman sarılıp birbirimizi affederdim ve ancak işte tam o zaman huzurla doğuma giderdim. Bence huzur= sevgi

Ama teyzenle ne yaşadığını bilemem bazı durumlar affa sığmaz, iyilesmez kesmek gerekir

Bende doğumda kimseleri istemedim fakat gözümü bir açtım herkes odamda :) ben aygın baygın kendime gelene kadar hepsi dağılıp gitti. Sizin küslükte varmış sanmam geleceğini şayet gelirsede sen o telaşe ve ağrıyla anlamazsın zaten, fazla oturmadan gider. Çok sıkıntı olduysa sana annenle haber gönder tabi aranızda büyük bir olay yoksa.

Teyzen aramadi ama sen aradinmi?
Bende mesela teyzemle görüşmüyorum yaklaşık 3 yildir.
O beni aramiyor bende onu aramıyorum...yani suclu muclu yok ortada.
Eger sen aradiysan ve geri dönmediyse bir nebze haklisin ama fazla takma bence gelirse gelir. Gelmezse gelmez

Bu kadar takma bee, dogum gibi mucize birsey yasayacaksin... bi anne icin bebegiyle kavusma ani dunyadaki en guzel sey. Teyzeyi meyzeyi gorsende umursama

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Düşünme bunu. Gelırse gelsın. Sen bunu düşünerek daha cok stres yaparsın. Ve dıyelım bunu ılettın. Girmek istemiyorum gelmesin dedın. Su mubarek gunlerde kalp kırma derım. Dogum cok kutsal ve cok riskli. Niye kadını uzup o stresle gireceksin. Belkı zaten gelmeyecek. Hem agrı sızı gozun onu mu görecek. Belkı o an sıkıntı yasayacaksın ve teyzen sana gelıp sarılıp ıkı laf dıcek en mutlu sen olacaksın. İhtimal bunlar da düşünme akısına bırak bence

Umursamayarak gececek.. bak bize ornek al.. ancak kendini evligini yipratirsin. Biz dustuk o hatalara siz dusmeyin. Insan kac kez yasiyorki dogumu
Ağzını kapasa sussa bir kenarda dursa umursamazsın
Kadın uyandığ ile başlar konuşmaya
Sana yemin olsun yatana kadar sustuğu bir dakika ara Yok

Bir insan hep mi konuşur hiç mi yorulmaz

Benim gibi😂😂😂 ne konusuyo peki?
Sende mi öylesn cidden 😂😂😂
Herşeyi konuşuyor buluyor yani birşey
İnsanları
Çöp arabasını
Balkon demirlerini
Benim akrabalarımı
Kendi cevresini
Yani onun için konu bulmak çok kolay

Bende daha sessizim
Çok gerekmedikçe konuşmam
Kafam çok şişiyor o varken
Yani sürekli ona bakıp dinlemek zorunda kalıyorum saatlerce

Kendi annem geldiğinde çekilir kösesine
Örgü örer arada konuşur tv izler

Bu mübarek hiç susmuyor

İnsanları
Çöp arabasını
Balkon demirlerini
Benim akrabalarımı
Kendi cevresini

Bende daha sessizim

Bu mübarek hiç susmuyor
Hic balkon demirlerini konusmadim daha😂 konuskanimdir ama bu sira yorgunum biraz sessizlestim. :))
Benle konusan adamda konusur yani.. kimisi konuscak sey bulamaz o sohbeti acamaz mesela ben cok giriskenim o kadar.

Senin anlattigin gibi benimde babannem var. 1 dinle 2 dinle 3. Ye bunaliyorsun. Ben gordugumde onu ya kisa duruyorum yaninda ya da bi sure sonra dinlemiyorum. Cunku cok eskileri anlatir ya da tanimadigim insanlari anlatir.

Esinle arayi bulacaksin o zaman. Cok fazla gelmeyecek

İnsanları
Çöp arabasını
Balkon demirlerini
Benim akrabalarımı
Kendi cevresini

Bende daha sessizim

Bu mübarek hiç susmuyor
Ya bu kadar mı aynı olur😂 Bizimki uyurken bile susmuodur bence🙈 Bir de her ama her konuda mutlaka bir fikri vardır, isterse hiç bilgisi olmasın farketmez. Bu konu icabında otobanda kaç radar olduğundan tut hamilelikte ne yenir ne yenmez, yemek nasıl yapılır nasıl yapılmaz, makyaj teknikleri, en iyi çocuk büyütme metotları gibi geniş bir yelpazede olabilir😂 Kendi çocukları dayanamayıp yatmaya gidiyo o bi başlayınca

Ya bu kadar mı aynı olur😂 Bizimki uyurken bile susmuodur bence🙈 Bir de her ama her konuda mutlaka bir fikri vardır, isterse hiç bilgisi olmasın farketmez. Bu konu icabında otobanda kaç radar olduğundan tut hamilelikte ne yenir ne yenmez, yemek nasıl yapılır nasıl yapılmaz, makyaj teknikleri, en iyi çocuk büyütme metotları gibi geniş bir yelpazede olabilir😂 Kendi çocukları dayanamayıp yatmaya gidiyo o bi başlayınca
Bizlmki de öyle
Malesef çok can sıkıcı

Gelirse gelir ne olacak:) kanlı bıçaklı, ağza alınmayacak seyler seviyesinde bir şeyler yasamadiysaniz bence sıkıntı yok. Daha olmamış şey için şimdiden gerilmeye gerek var mı? Ki tut ki geldi, yüz göz olmazsın olur biter

doğurunca bu kadar ince hesaplar yapacak halin kalmayacak :KK56: minişi kucağına alınca içinde herkese kin nefretin yok olacak.boşu boşuna kendini germe.

Back
X