- 27 Nisan 2019
- 172
- 426
- 33
- 36
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübünü yeni üye oldum sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Dogumuma az zamanim kaldi teyzemle büyük sikintilarimiz oldu konusmuyoruz. Gebeligimin ilk ayında söyledim ama birkez bile arayip sormadı ,(sadece onunla aynı şehirdeyim) konusmadi neyse son ayimdayim zaten bundan sonrasinda da gelmesini istemiyorum yüzünü bile gormeye tahammülum yok. Annemler il dışından gelecekler teyzeminde doğum zamani geleceğini düşünüyorum ama inanın istemiyorum ne onu görmek ne de konuşmak huzurlu bi doğumum olsun istiyorum ve bu durum beni çok sıkıntıya sokuyor sizce açıkça ifade etmeli miyim? Yada ne yapmalıyım en özel anımı böyle gergin geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin.
Öncelikle teyzenle ne yaşadın boyutu nedir bilemiyorum. Pisi pisine bir kırgınlık olarak düşünüp yorum yapıyorum.
Ben kendim teyzemle kirilsam ve hamileliğm boyunca beni hiç arayıp sormasa aynı şehirde olduğumuz halde... Kirginligim nefretim kinim kocaman olurdu. Çünkü şuna inanıyorum ki bir insanı ne kadar çok seversek o kadar kiriliyoruz. Senin yerinde olsam teyzeme kocaman sarılıp birbirimizi affederdim ve ancak işte tam o zaman huzurla doğuma giderdim. Bence huzur= sevgi
Ama teyzenle ne yaşadığını bilemem bazı durumlar affa sığmaz, iyilesmez kesmek gerekir