Doğuma iki hafta kala doktor izne çıktı

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
30
Doktorum on günlük izin almış yüksel ihtimal hastalık durumu var ortada. Doğumuma iki hafta kaldı ne yapacağımı bilmiyorum iyice stres oldum aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı yardımcı olun lütfen

Merhaba,

Stres yapmayin kendinize, cunku kendi doktorunuz olmadan doguramamak gibi bir durum soz konusu degil :) Ben yurtdisinda yasiyorum ( ve bildigim kadariyla tum Avrupa ulkelerinde de boyle durum), doguma hamileligin takip edildigi doktor gelmiyor; o anda hastanede ya da dogumevinde hangi doktor gorevliyse o bakiyor size. Dogumu baslatan, belli bir evreye getiren zaten ebe oluyor, o yuzden iciniz rahat olsun. Ha riskli bir durumunuz varsa o zaman bilemeyecegim tabi.

Merhaba,

Stres yapmayin kendinize, cunku kendi doktorunuz olmadan doguramamak gibi bir durum soz konusu degil :) Ben yurtdisinda yasiyorum ( ve bildigim kadariyla tum Avrupa ulkelerinde de boyle durum), doguma hamileligin takip edildigi doktor gelmiyor; o anda hastanede ya da dogumevinde hangi doktor gorevliyse o bakiyor size. Dogumu baslatan, belli bir evreye getiren zaten ebe oluyor, o yuzden iciniz rahat olsun. Ha riskli bir durumunuz varsa o zaman bilemeyecegim tabi.
İlk gebeliğim o biraz stres yaptı bence zaten normal sezaryen kararı vermek üzereydik bunun üzerine yaşanınca ben de ortada kaldım 12 günüm kalmışken

Back
X