- 27 Haziran 2022
- 381
- 122
- 53
- 46
- Konu Sahibi Asi gelincik
Çok merak ediyorum eskiden çok oluyormus ama son bir kaç senedir bunu yaşayan varmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama çok düşük bi ihtimal ablamda oldu doğuma erkek diye gitti kız oldu kocası hep diyor ben çok dua ettim o yüzdenÇok merak ediyorum eskiden çok oluyormus ama son bir kaç senedir bunu yaşayan varmi acaba?
Kizimla Bi tane bile tutan belirti yok çünkü karin swklim bile çok farkliVar ama çok düşük bi ihtimal ablamda oldu doğuma erkek diye gitti kız oldu kocası hep diyor ben çok dua ettim o yüzdenşimdi 5 yaşına girecek önemli olan sağlıklı olması neden bu kadar çok merak ediyorsun onu anlamadım sonuçta tıp çok gelişti
Yok işte onu çektirmedim canimsimdiki teknolojide zor ya.. hele ki detaylı usg cekildiyseniz çok çok zor. benim oğlum o kadar net gösterdi ki pipisini 16.haftasında ben bile gördümo yüzden hiç şüphemiz olmadı. 23.haftada detaylı ultrasona girdiğimizde de doktor direkt ultrasonu açar açmaz “erkek olduğunu biliyorsunuz değil mi?” demişti
(esimin hala kızdır belki diye umudu vardı ama detaylı ultrasondan sonra o da inandı artık)
![]()
O kişiden kişiye değişen bisey benim de kız ve karnımda sanki bi top varmış gibi yanlar falan yok inanmayın öyle şeylere her gebelik kendinee özel bence.
Kizimla Bi tane bile tutan belirti yok çünkü karin swklim bile çok farkli![]()
Orası öyle ama hislerim çok farkli anca doğumda görünce ikna olacam.peki yegeninize kaç Dr baktiO kişiden kişiye değişen bisey benim de kız ve karnımda sanki bi top varmış gibi yanlar falan yok inanmayın öyle şeylere her gebelik kendinee özel bence
Doğuma girene kadar da erkek dediler herseyi maviydi sezeryan oldu hemşire geldi bebek kız dedi şok olduk bizde sürekli randevularina ultrasyona gidiyordu nasil anlaşılmadı bende bilmiyorumOrası öyle ama hislerim çok farkli anca doğumda görünce ikna olacam.peki yegeninize kaç Dr bakti
Hepsi mi oğlan dedi
Boyle yanilma durumlarinda gobek bagini aileden birine babaya fln kestiriyorlarmis görülsün diye dogru mu yapildi mi sizeDoğuma girene kadar da erkek dediler herseyi maviydi sezeryan oldu hemşire geldi bebek kız dedi şok olduk bizde sürekli randevularina ultrasyona gidiyordu nasil anlaşılmadı bende bilmiyorum![]()
Şöyle ki hemşire geldiği ve kız olduğunu söylediğinde kapıda ben tek vardım diğerleri yoldaydi acil ameliyat olduğu için önce hemşire gelip bana bebegin kız olduğunu söyledi sonra bebegi getirip bana verdiler sonrasında diğerleri geldi ve kız olduğunu söyledi gobek bağını falan kesmedim ama bebek babasının kopyasiydi zaten hata ameliyat sonrası ablama bunun şakasını bile yaptım abla bebek kocanın aynısı yoksa derdik degistirdiler mi falan diye baya da gülmüştükBoyle yanilma durumlarinda gobek bagini aileden birine babaya fln kestiriyorlarmis görülsün diye dogru mu yapildi mi size
Kordonu pipi sanmışlar demekki cok ilgincDoğuma girene kadar da erkek dediler herseyi maviydi sezeryan oldu hemşire geldi bebek kız dedi şok olduk bizde sürekli randevularina ultrasyona gidiyordu nasil anlaşılmadı bende bilmiyorum![]()
Baştan beri erkek hissediyorum. Evet erkek bebekleri de çok seviyorum .tabiki önceliğim sağlığı ve hayırlı bir evlat olmasi.Bu teknolojide çok çok zor. Siz erkek mi istiyorsunuz?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımBaştan beri erkek hissediyorum. Evet erkek bebekleri de çok seviyorum .tabiki önceliğim sağlığı ve hayırlı bir evlat olmasi.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım