Doguma kadar diyetisyen esliginde kilo verecek olanlar bilgi paylasiminda bulunalim mi

ketenprenses46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
76
3
28
38
Ben 5 haftalik hamileyim diyetisyene gidiyorum oncesindede giderdim zaten hala dewam ediyorum ilk gebelikte 61 ile hamile kaldim 81 kilo oldum ilk bebisim ikiyasinda tekrar hamile kaldim suan 62 kilodayim bu sefer cok fazla almak istemiyorum Allah yardimcimiz olsun.

vallaha süper olur liste paylaşırsan ben dana 74 kiloyla hamile kaldım 4 haftalık daha benim allah sonumu hayır etsin sonlara doğru yuvarlanmasam diyorum

bende aynı şekildeyim 74kg ve 5. hafta insülin direncimden dolayı çok rahat kilo alıyorum malesef
Yarın keseyi görmeye gidicez inşallah büyük ihtimalle diyet verecek çünkü doktor kiloya fena takık

diyet listem su sekilde sabah ilk kalkista 2 bardak ilik su 2-3 tane kuru kayisi
2 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 ymurta bir jibrit kutusu peynir acik cay sekersiz iki dilim kepek ekmegi ara olarak bir veya iki porsiyon meyve bir bardak ayran

oglen 2 kofte buyuklugu et veya tavuk veya balik yada 5-6 kasik sebze yemegi susuz yerinden 4-5 kasik pilav yada makarna 1 kase corba ayran salata 2 dilim kepek ekmegi
ara 2 porsiyon meyve 1 bardak ayran
aksamda ayni sekilde gece sut icilecek

ben bir şey sormak istiyorum. Hamileyken her zaman yenildiği kadar yesem en azından ilk 3-4 ayda sizce kilo verebilir miyim? çünkü bebekten dolayı daha fazla metabolizma çalışacak ve daha fazla enerji harcanacak diye düşünüyorum mantıken... aynı miktarda kalori alımı olursa o zaman kilo bile verilebilir? yani kriz fırsata çevrilebilir mi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…