Doğuma makyajlı giren varmı?

sezeryanı bilmem ama normal doğum sırasında insan kendinden umudu kesiyo ölüyorum sanıyo ter gözyaşı birbirine karışıyo makyaj insanın aklına mı gelir zaten yüzün maymuna döner karışır boyalar birbirine bence doğumun basladığını anladığında banyo yapıp temiz giysiler giyip ve bolbol da dua edip hastaneye gitmek en doğrusu tabi benim fikrim doğum başlayınca ikramiye bile vurdu deseler moralin düzelmez o sancılar yok mu o sancılar

ilk doğumum normal doğum oldu. 38. haftamda aniden ve çok şiddetli kasılamalarla hastaneye zor yetiştim değil makyaj fön duş bile alamadan çıktım evden:( doğum esnasında sancılar göz yaşı ter derken doğumdan çıktığımda kabus gibi görünüyordum:( Bebeğimle olan ilk fotoğraflarımda da çok çirkinim malesef. Şimdi Allah izin verirse 2.bebeğimi bekliyorum eğer sezeryanla doğum yaparsam akşamdan duşumu alıp saçlarımı fönlemeyi sabahta suya dayanıklı (bebeğinizi görünce ağlamamak imkansız çünki) bir rimel ve allık sürüp doğuma öyle girmeyi düşünüyorum. Kendinizi iyi ve bakımlı hissetmek moral oluyor çünki..

:)) normal doğumsa gerek yk. çünkü mahfolur.
ama makyaj çantanız yanınızda olabilir
sonuçta fotoğraf olayı var. km kötü görünmek ister

Back
X