Doğuma makyajlı giren varmı?

şahsen ben doğuma giderken gayet makyajlı saçlarımda fönlüydü kendinizi nasıl ii hissedecekseniz öyle olun sonuçta en güzel duyguyu yaşayacaksınız meleğiniz az sonra kucağınızda olacak bu büyük buluşma için hazırlanmalısınız diye düşünüyorum ...

benim makyaj yapma gibi bir hevesim kalmadi ucgun sanci cekince kaydirigubbakcemile3
ama dogumuma giderken benim gelen bir kadin gordum baya abartili makyaj vardi yuzunde elbiseside cok sikti sonradan duyduk ki kadin nikahda sancilanmis evlerine donerken fazlalamis boyle durumlarda olabiliyor.

şuanda şokdayım yani:1shok:çok saçma ve mantıksız bence sahneye mi çıkıoruz ya doğuma gidiyoruz ne makyajı bende normal zamanda çok süslüyüm hatta gecenin 3ünde 4ünde üşenmeden makyaj yaptığımı hatırlarım durup dururken,dışarı çıkarkenleri saymıorum bile ama doğuma giderkende yapmam herlade ya orda acı içindeyken makyaj düşünemem delikafaduldenay az gülmedim yani hem saçıma fön çeksem nolucak terden hepsi bozulucak makyajım akıcak boşa kürek çekicemdelikafaduldenben doğumdan çıkınca yaparım valla:1:

valla sana hak veremeden edemicem canim

sanirim bu makyaj isi SEZARYEN dogum yapanlar icin gecerli :)

NORMAL dogum yapacak kisilerin yapsa bile ne makyaj ne de fön kalmiyacagini bilmeleri lazim

bundan bi kac sayfa öncede bende yaparim diyenlerdendim ama görünen köy hicte öyle degilmis :))

NORMAL DOGUM YAPANLAR ICIN GECERLI BU
BEBEGINIZLE KAVUSMA ANINDA FÖNÜ MAKYAJI UNUTUN
CÜNKÜ
gözlerinizde yas ,ensenizde ter,saclariniz karma karisik olucak
tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3

bir

Doğumun bu şekilde algılanmasını hoş bulmuyorum açıkçası. Sizi bebeğiniz her halinizle beğenir. Ayrıca bu makyaj fön bakım olayları doğumun mekanik bir şeymiş gibi algılanmasına sebep oluyor. Doğum daha bir sezaryenleşiyor bu sayede :((( Doğumda doğal olunmalı, sunni mekanik gereksiz sağlıksız şeyler bunlar. Hem bebeğin sizinle ilk ten temasında onu kozmetikle temas ettirmiş oluyorsunuz. Kusura bakmayın ama görüşüm bu yönde.

valla sana hak veremeden edemicem canim

sanirim bu makyaj isi SEZARYEN dogum yapanlar icin gecerli :)

NORMAL dogum yapacak kisilerin yapsa bile ne makyaj ne de fön kalmiyacagini bilmeleri lazim

bundan bi kac sayfa öncede bende yaparim diyenlerdendim ama görünen köy hicte öyle degilmis :))

NORMAL DOGUM YAPANLAR ICIN GECERLI BU
BEBEGINIZLE KAVUSMA ANINDA FÖNÜ MAKYAJI UNUTUN
CÜNKÜ
gözlerinizde yas ,ensenizde ter,saclariniz karma karisik olucak
tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3

bir

aynen canım... o tecrübe bende de sabitlendi... kaydirigubbakcemile5

makyajlı ve Fönlü gittim :))))))
iyi ki de öyle gitmişim...
7,5 ta doktorum sezeryan için saat vermişti..
6 da kalktım güzel bir duştan sonra saçlarımı fönledim..
hafif fondöten, rimel, allık, çok az da siyah kalem çektim.. ama öle abartı değil..
bu bana o kadar iyi moral oldu ki size anlatamam.. hemşireler, ebeler bile bayıldı bana :))
etrafımda fır döndüler.. bende heyecandan olsa gerek çok güler yüzlüydüm..
sezeryandan çıktıktan sonra arkadaşım acı çekerken fotolarımı çekmiş.. :))
o çok komik oluyor işte :))) benim rimeller ok gibi.. ama gözlerimde bir acı ifadesi :)))
ama iyi ki de yapmışım diyorum...

Ben hem premature doğum yaptım hem de süslüydüm. Hastanede erken doğum riskiyle yatıyordum ilk gece ilk işim sancı çekerken bir yandan anneme fön çektirmek oldu :))) Sonrasında hemen banyo yapamadım ama neyse ki tam banyo yaptığım günün gecesi geldi bebişim... Saçlarım yine fönlüydü (annem sağolsun:)) ama tabii gecenin 2sinde makyaj yapamadım suyum gelince hemen sezeryana aldılar çünkü... Çıkar çıkmaz da makyajı tamamlayıp kırmızı saçbandımı taktım oohhh :))

aslında doğuma süslü püslü fönlü gidenlere bayılıyorum ama benim doğumum yaklasık 1 ay sonra olacağı için sıcakta fönlü saça dayanamam. bir arkadsım doğumdan bir gün önce manikürünü,pedikürünü yaptırtıp,kırmızı ojelerini sürüp öyle gitmişti doğuma.. cok da hoş olmuştu ama ben inşallah doğum sabahı abdestimi alıp duamı edip öyle gitmek istiyorum hastaneye. bu yüzden oje olayı zor biraz. ama saçlarımı güzelce jölelerim,azıcık da makyaj yapıp öyle giderim diye düşünüyorum. doğum sonrası da cok güzel bir lohusa bandı aldım onu takarım güzel de olurum bence....

8.ayima gordim kaldi bir ayim tabiki hani sacim basim duzgun gitmek istiyorum ama anladimki zaman yaklasik korkualr artikca oncelikler degisiyormus ajdali temiz gidiyim yeter diyorum simdilerde tabi zamanim olursa sacimi duzlestiricem ama makyaj yapmam artik cunku aglicagim icin en suya dayanikli bile olsa makyaj aksa ufacikd aha cirkin durur cantama ekledim kendime gelince iyi hissedersme hafif allik rimel falan surerim allah izin verirse tabi :)

Bende kuaföre uğramadan doğurmayı düşünmüyorum 😜
Bı allik ve rimelde sürerim kesin yoksa insan zaten stres icinde nasil olcak diye iyice ruh gibi oluyor suratı aurami kaybetmemek icin yaparım kesin 😃

sabah uyandığımda nişanım gelmişti. eşime söyledim. hemen duşa girdim, saçıma fön çektim. göz altı kapatıcısı sürdüm, birde hafif göz kalemi. moralim çok düzeldi. bakımlı olmayı seviyorum, o an pasaklı gitseydim husursuz olacaktım. kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap.

Meraba arkadaslar bende doguma giderken kendimi iyi hissetmek icin hafif bi makyaj yaptim saclarima fon cektim bence dogumdan sonra kan kaybettiginiz icin yuzumuz soluk duruyo zaten hafif bi makyaj yapip kirmizi kurdelanizi takin bence benimki sezeryan oldu doguma gitmeden once cok hafif bi makyaj yapmistim in san kendni daha iyi hissediyir

alemsiniz kizlar :9:

sezeryani bilemem ama normal dogum yapiyorsaniz her halinizi goruyorlar :ssz: ...varsin saclarimi fonsuz, suratimi fondotensiz gorsunler :1:

dogumdan once temiz bir sekilde gidebildiyseniz doguma ve dogumdan sonra kalkip mis gibi banyonuzu yapabildiyseniz en guzel sey. benim cok korktugum birseydi...heleki son haftalarda agda yapamiyordum jilete kalmistim. ama cok sukur korktugum basima gelmedi.

normaldede makyaj yapmayı sevmeyen birisiyim.kimyasalları helede hamileyken cildime sürmek mantıksız gelior bana.normal doğum yaptım günüm gectiği için doğum yapacağım gün belliydi suni sancı verilecekti.sabah saclarımı düzleştirdim ,güzelce giyindim güneş gözlüğümde tac niyetime basımdaydı.kontroller yaplıyor muayene ediliyor bi baktım gözlük hala basımda:9: en son saclarımı bi lastikle yarım topladım doğumdan sonra baktımki oda gitmiş ne fön kalmıs nede bişey.herkes heryerinizi görüyor bide makyaj yapıp terleyeceksiniz iyice cirkinleşeceksiniz....zaten temmuzun ortasında yaptım doğumumu..güzelliği düşünecek haliniz kalmıyor.zaten nasıl bir mucizeyse doğumdan hemen sonra bir güzellik cöküyor üstünüze.geceliğimi giydim,kırmızı tacımı taktım ,sacımıda topuz yaptım,oğlumuda kucağıma aldım...valla angelina jolie yanımda halt işlerdi:9::9::9:

Son düzenleme:
Valla bende doğuma makyajlı girenlerdenim ben sezeryan la oldum günüm belliydi saatim belliydi sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim bi rimel ve göz kalemi he birde ruj sürdüm gittim ama resimlerime bakınca iyki yapmışım diyorum :)

valla bende doğuma gitmeden önceki gece saçlarmı fönledim giderkende hafif makyajımı yaptım yani gözüme kalem ve rimel ...:) birşey diyende olmadı ama gülen oldu mu bilmem :) kzııma bakımsız görünemezdim yani ....

Back
X