Doğuma son 10 gün

esener

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
43
2
18
Ankara
Kızlar selaam 10 Aralıkta Minik Ezgi mi kucağıma alıcam inşallah:) Heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle:))) 9 ay nasıl geçti hiç anlamadım :)

Kızlar selaam 10 Aralıkta Minik Ezgi mi kucağıma alıcam inşallah:) Heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle:))) 9 ay nasıl geçti hiç anlamadım :)

Rabbim kolay dogum nasip etsin. hayirlisiyla saglikli sihatli alirsin kucagina insallah.

Rabbim kolay dogum nasip etsin. hayirlisiyla saglikli sihatli alirsin kucagina insallah.

Amiin.. Darısı tümm isteyenlerin başına.. Benim aslında öğrenmek istediğim bişey var..
Doğuma 1 hafta kala süt artırıcı hurma, su, süt dışında bildiğiniz başka şeyler varmı kızlar? Tecrübelerinizi paylaşırmısınızz😉

Amiin.. Darısı tümm isteyenlerin başına.. Benim aslında öğrenmek istediğim bişey var..
Doğuma 1 hafta kala süt artırıcı hurma, su, süt dışında bildiğiniz başka şeyler varmı kızlar? Tecrübelerinizi paylaşırmısınızz😉

Kimsenin bu konuda bir fikri yokmu 😔

Tatlim ins sagsalim bebegni kucagna alirsin.hayirli we kolay dogumlar diliyorum.benim duydugum da hosaf we bulgur pilawi

Boza iç canım sütten bile daha çok süt yapıyo bide bulgur pilavı oda süt yapıyor

Aynen cnm son 1 gün kaldı uykular haram valla hayalet gibi geziyom evde:) stres heycan ayyy gelsin artık minnoşlarımız.. Senin kızmı olacak erkekmi ?

Erkek benimki seninki ne bizim normal doğum olacağı için bekliyoruz daha gelmek istemiyor çıtır :) heyecan ne durumda

Boza iç canım sütten bile daha çok süt yapıyo bide bulgur pilavı oda süt yapıyor

Kzlar ne bulgur pilavi ya cocugu gazdan öldürürsunz.Süt icin normal dogumsa pekmezli yumurta, bol su , yogurt ye yogurt bile gaz yapyo cok hafif aksamlarda balk yada haslama, hosaf ikinci annelgim tecrubeyle sabit dediklerim

Sezeryan dogumda epidural mi genel anestezi şeklinde mi doğum yaptınız ?bnde 33 haftalik hamileyim de karar veremiyorum

Sezeryan dogumda epidural mi genel anestezi şeklinde mi doğum yaptınız ?bnde 33 haftalik hamileyim de karar veremiyorum
Epidural doğum yaptım ama benim epiduralimin etkisi erkn geçti doğum sırasında çok rahattım ama doğumdan sonra ağrım hemen başladı... Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.. Ablamda epidural sezeryan yaptı onun uyuşukluğu uzun sürmüş mesela..

Back
X