Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selaam 10 Aralıkta Minik Ezgi mi kucağıma alıcam inşallah:) Heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle:))) 9 ay nasıl geçti hiç anlamadım :)
Rabbim kolay dogum nasip etsin. hayirlisiyla saglikli sihatli alirsin kucagina insallah.
Amiin.. Darısı tümm isteyenlerin başına.. Benim aslında öğrenmek istediğim bişey var..
Doğuma 1 hafta kala süt artırıcı hurma, su, süt dışında bildiğiniz başka şeyler varmı kızlar? Tecrübelerinizi paylaşırmısınızz😉
Aaa ne güzell :)) iletişimi kopartmayalım ozamaan:)) inşallah sağ salim alırız meleklerimizi kucağımıza:)))Slmm benimde 10 aralikta goruluyor dogumum gunu birak artik saatler bile gecmek bilmiyor
Amiin cnm inşallah darısı tüm isteyenlerin başına:)Tatlim ins sagsalim bebegni kucagna alirsin.hayirli we kolay dogumlar diliyorum.benim duydugum da hosaf we bulgur pilawi
Aaa ne güzell :)) iletişimi kopartmayalım ozamaan:)) inşallah sağ salim alırız meleklerimizi kucağımıza:)))
aminnn canım bugun catı muanesi oldum ben carşamba günü tekrar gidicem sen oldunmu catı muanesi?
Aynen cnm son 1 gün kaldı uykular haram valla hayalet gibi geziyom evde:) stres heycan ayyy gelsin artık minnoşlarımız.. Senin kızmı olacak erkekmi ?Hayirlisi olsun tatlim benimki normal.dogum.simdilik bakalim ahh ahh heyecan oldurucek beni :)
Amiin.. Darısı tümm isteyenlerin başına.. Benim aslında öğrenmek istediğim bişey var..
Doğuma 1 hafta kala süt artırıcı hurma, su, süt dışında bildiğiniz başka şeyler varmı kızlar? Tecrübelerinizi paylaşırmısınızz😉
Aynen cnm son 1 gün kaldı uykular haram valla hayalet gibi geziyom evde:) stres heycan ayyy gelsin artık minnoşlarımız.. Senin kızmı olacak erkekmi ?
Boza iç canım sütten bile daha çok süt yapıyo bide bulgur pilavı oda süt yapıyor
Esener aldimi bebeği kucağına ay nasıl heyecan vardır sindsimdi sende:)
Aldım canım 1 hafta önce anne oldum kızıma kavuştum :))))
Epidural doğum yaptım ama benim epiduralimin etkisi erkn geçti doğum sırasında çok rahattım ama doğumdan sonra ağrım hemen başladı... Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.. Ablamda epidural sezeryan yaptı onun uyuşukluğu uzun sürmüş mesela..Sezeryan dogumda epidural mi genel anestezi şeklinde mi doğum yaptınız ?bnde 33 haftalik hamileyim de karar veremiyorum