Sen naptınn :))
canım bende senden 2gün sonra aldım cok şükür sağsağlim kavuştuk bebişlerimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptınn :))
Sezeryan dogumda epidural mi genel anestezi şeklinde mi doğum yaptınız ?bnde 33 haftalik hamileyim de karar veremiyorum
benim normal gittim acılma suyum herşey tamdı sancım artınca belden oldum sonra bebeğim gelmedi akşama kadar sezaryana alındı tekrar epidural oldum ve hiçte yatmadım
bebeğiınızı gule gule buyutun ınş. şu sezeryan olup hıç yatmayanlara cok şaşıyorum gercekten.bünye meselesımı anlamadım.bende spınal anestezıyle sezeryan doğum yaptım.tam ıkı hafta yataktan kalkamadım.resmen bıçaklar batıyodu sankı dikiş yerlerıme.bıçok arkadaşımında sizin gbı ağrısı pek olamıştı.bende nıye oyle oldu anlamadım.üstelık drum İzmirin en tercıh edılen drlarından bırıydı.bunyeyle alakalı galıba
canım bende senden 2gün sonra aldım cok şükür sağsağlim kavuştuk bebişlerimize![]()
cok tşklr canım ben hemen ayağa kalktığımda sabah herkez normal mi diyorlardı galiba yapı meselesi canımda tatlıdır ama![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım :)) nasıl şimdi gazınız filan varmı gece uykuları filan? Emiyomu? Benimki doğduğunda göğsümün ucu olmadığından ememediği için dr mamaya başlattı şimdi silikon meme ucuyla emiyor ve mamaya devam ediyoruz ama kabızlık varmama yaradığı zaman kabız yaparmış .. Gece uykularımız sıkıntılı o yüzden
[/QUO
aaaa emmedimi canım benim şükür emme sorunu olmadı 32. haftadan itibaren göğüs ucu krem kullandım benimde fazlaucu yoktu die keşke sende kullansaydın. uyku sorunu şükür oda yok düzene soktum. gabızlık için bak ben zeytin yağı veriyorum bide poposuna sürüyorum altını her aldığımda pişiğide engeller rahat tuvalet cıkar gazınıda alır eğer cok sancısı olursa kakasını yapamazsa kimyonlu su veriyorum herşeyi söküp atıyor rahatlıyor
benimde uyku sorunu oluyordu ben ne yaptım bigün gündüz uyutmadım hep konuştum oyaladım gece uyudu bir iki gün dene ilklerde mızırdar sonra alışıyor kendi uyuyor
herşey yolunda sağlıcakla bebbişle sende mutlu doğum geçirirsin inş canım ama şunu unutma nekadar zorda olsa o ilk sesini duyunca gecen kötü zamanın hiç yaşanmamış geliyor bu yıl kız yılı heralde herkez kız diyorHayirli uğurlu olsun bebeklerniz ne guzel ya inşallah bende sağlıklı dogurabilirim sizi okurken ben burda mutlu oldum :) benim dogum temmuz 4 daha cok var ama simdiden heyecan yapiyorum kizima kavusacagim gunu deli gibi bekliyorum :))
Hayırlı uğurlu olsun canım :)) nasıl şimdi gazınız filan varmı gece uykuları filan? Emiyomu? Benimki doğduğunda göğsümün ucu olmadığından ememediği için dr mamaya başlattı şimdi silikon meme ucuyla emiyor ve mamaya devam ediyoruz ama kabızlık varmama yaradığı zaman kabız yaparmış .. Gece uykularımız sıkıntılı o yüzden
[/QUO
aaaa emmedimi canım benim şükür emme sorunu olmadı 32. haftadan itibaren göğüs ucu krem kullandım benimde fazlaucu yoktu die keşke sende kullansaydın. uyku sorunu şükür oda yok düzene soktum. gabızlık için bak ben zeytin yağı veriyorum bide poposuna sürüyorum altını her aldığımda pişiğide engeller rahat tuvalet cıkar gazınıda alır eğer cok sancısı olursa kakasını yapamazsa kimyonlu su veriyorum herşeyi söküp atıyor rahatlıyor
benimde uyku sorunu oluyordu ben ne yaptım bigün gündüz uyutmadım hep konuştum oyaladım gece uyudu bir iki gün dene ilklerde mızırdar sonra alışıyor kendi uyuyor
Canım silikon uç ile emiyor çok şükür ama kilo alımı az olduğı için mama da veriyoruz.. Zeytinyağını ben yapıyorum zaten ama mama yaradığı için diyolar kabızlığıhala devam ediyor sma kullanıyordum hero baby e geçtim bugün
kimyonlu suyu denicem hemen gündüz.. Nasıl yapıyorsun cnm ölçüsü nasıl kaça kaç?
Canım silikon uç ile emiyor çok şükür ama kilo alımı az olduğı için mama da veriyoruz.. Zeytinyağını ben yapıyorum zaten ama mama yaradığı için diyolar kabızlığıhala devam ediyor sma kullanıyordum hero baby e geçtim bugün
kimyonlu suyu denicem hemen gündüz.. Nasıl yapıyorsun cnm ölçüsü nasıl kaça kaç?
canım az cay kaşığın ucuyla 3 4 kc kayığı su bukadar bi kaşıkta zeytin ya içir inş iyi olur ya kıyamam ona kaç kilo oldunuz şimdi