Merhaba arkadaşlar doğumun ağustos gibi olucak. Tayinimizden dolayi şehir değiştiricem. Son 2 ay farkli bir şehirde olucam. Ankara istanbul gibi büyük şehirlerde son aylar gitsen bile doktor takibini yapmak istemiyo diye duydum. Özel hastaneler bile bunu yapiyomus .Son aylarda doktor sorumluluk kabul etmeyip doğum yapmak istemiyolarmis. Böyle bi durumla karşılaşan varmi?
Merhaba arkadaşlar doğumun ağustos gibi olucak. Tayinimizden dolayi şehir değiştiricem. Son 2 ay farkli bir şehirde olucam. Ankara istanbul gibi büyük şehirlerde son aylar gitsen bile doktor takibini yapmak istemiyo diye duydum. Özel hastaneler bile bunu yapiyomus .Son aylarda doktor sorumluluk kabul etmeyip doğum yapmak istemiyolarmis. Böyle bi durumla karşılaşan varmi?
Bende izmirde dogum yapmak istiyorum hangi hastane sizin
Ben çınarlıyı aradım doktordan randevu almak için. Kaçıncı hafta dediler. Söyleyince 25.haftadan sonra kabul etmediklerini söylediler.Kabul edip etmediğini doktordan randevu alıp doktorun istegine goremi belirleniyo. Medical park konusunda bilginiz varmi
Ben sgk.lı değilim banka çalışanıyım yani özel sigortalıyım. Sgklı fiyatların yaklalık 3-4 katı söz konusu. O yüzden bnm aldığım fiyatlar sizi yanıltır.Hastane ve dogum fiyatları konusunda bilginiz nedir. Sadayi duymamıştım netten baktım menemende görünüyo.. kent fiyatları neydi.
Zaten doktorla anne adayının fikir birliği önemli. Bizim düşüncelerimiz uygun olduğu için memnun kaldım. Onun dışında bildiğim kadarıyla kent hastanesinin agk anlaşması yok (emin değilim) eğer bu hastanede karar kılarsanız nagihan sazı öneririm. İnanılmaz pozitif ve güleryüzlüdür.Benim ve bebeğim icin hangisi uygunsa öyle olur. Doktorun en baştan sezaryan yapıyorum demesi bence etik değil.
Kabul eder diye TAHMİN EDİYORUM. Dediğim gibi bizim özel sigorta olduğu için bana verilen fiyat çok çok daha yüksek.Bende öğretmenim kent hastenesi son aylarda kabul edermiki . Fiyatlari sanırım 4 veya 5 bin civari diye duydum dogrumudur
Belli bi limiti karşılıyor. Kent çok üzerindeydi. Bu arada az önce bi arkadaşımla konuştum. Su hastanesinde şebnem hnm varmış memnun kalkışno da. Ben şahsen bilöiorm ama bi bakın istersenizSigortaniz doğumu karşılıyor ise süper
Umarım içinize sinen bi yer bulursunuz. Sağlıkla sıhhatle inşallah. Bende sabah doğuma gidiyorum nasipse. Sonrasında yapabileceğim bişey olursa yardımcı olmak isterim. Selamlar sevgilerŞuan izmire gelemiyorum. Haziran ayında gelicem. Doğum ağustosta bakalım nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?