Doğuma Hazırlık Doğuma son 2 ay kala şehir degisikligi ve hastane sorunu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Merhaba arkadaşlar doğumun ağustos gibi olucak. Tayinimizden dolayi şehir değiştiricem. Son 2 ay farkli bir şehirde olucam. Ankara istanbul gibi büyük şehirlerde son aylar gitsen bile doktor takibini yapmak istemiyo diye duydum. Özel hastaneler bile bunu yapiyomus .Son aylarda doktor sorumluluk kabul etmeyip doğum yapmak istemiyolarmis. Böyle bi durumla karşılaşan varmi?

Merhaba arkadaşlar doğumun ağustos gibi olucak. Tayinimizden dolayi şehir değiştiricem. Son 2 ay farkli bir şehirde olucam. Ankara istanbul gibi büyük şehirlerde son aylar gitsen bile doktor takibini yapmak istemiyo diye duydum. Özel hastaneler bile bunu yapiyomus .Son aylarda doktor sorumluluk kabul etmeyip doğum yapmak istemiyolarmis. Böyle bi durumla karşılaşan varmi?

Ben hastane fiyatlarından ötürü 24.haftada doktor deiştirmek istedim. Kabul etmeyen hastane oldu. Ama hastane alternatifi fazla
Kabul edecek doktor da çok. İçiniz rahat oksun. Gitmeden önce tlf.la aramanızı öneririm zamandan kazanırsınız

Ben izmirde hastane

Takip eden doktorunuzdan gebeliğinizin riskli olup olmadığına dair bir evrak isteyin. Büyük hastaneler riskli olabileceği nedeniyle kabul etmezler. Elinizde belgeniz olur, gerekirse ibraz edersiniz. Sağlık ocağı takiplerini de çıktı olarak alabilirsiniz doktorunuzdan. Taşınacağınız yerin sağlık ocağına da bildirimde bulunmanız gerekecek. Son aylarda hasta kabul etmeyen kurumlar konusunda onlar size bilgi verirler.

Ben hastane fiyatlarından ötürü 24.haftada doktor deiştirmek istedim. Kabul etmeyen hastane

Ben izmirde hastane
Bende izmirde dogum yapmak istiyorum hangi hastane sizin

İlk önce kente gidiyordum. Dediğim gibi fiyatlar sebebiyle değiştirmek icap etti. Çınarlı çok istedim. Kabul etmediler. Sadada Gökhan Beye gidiyorum çok memnunum (hastaneden değil doktordan memnunum)

Kabul edip etmediğini doktordan randevu alıp doktorun istegine goremi belirleniyo. Medical park konusunda bilginiz varmi

Kabul edip etmediğini doktordan randevu alıp doktorun istegine goremi belirleniyo. Medical park konusunda bilginiz varmi
Ben çınarlıyı aradım doktordan randevu almak için. Kaçıncı hafta dediler. Söyleyince 25.haftadan sonra kabul etmediklerini söylediler.
Medikal hastane olarak kabul ediyor, doktor bazında durum nedir bilmiorm. Fiyat olarak kentle hemen hemen aynı olduğu için tercih etmedim ben.

Hastane ve dogum fiyatları konusunda bilginiz nedir. Sadayi duymamıştım netten baktım menemende görünüyo.. kent fiyatları neydi.

Hastane ve dogum fiyatları konusunda bilginiz nedir. Sadayi duymamıştım netten baktım menemende görünüyo.. kent fiyatları neydi.
Ben sgk.lı değilim banka çalışanıyım yani özel sigortalıyım. Sgklı fiyatların yaklalık 3-4 katı söz konusu. O yüzden bnm aldığım fiyatlar sizi yanıltır.
Eviniz menemene yakınsa doktorumu tavsiye ederim. Fakat baştan söyliyeyim doktorumuz sadece sezeryan yapıyor.

Benim ve bebeğim icin hangisi uygunsa öyle olur. Doktorun en baştan sezaryan yapıyorum demesi bence etik değil.

Benim ve bebeğim icin hangisi uygunsa öyle olur. Doktorun en baştan sezaryan yapıyorum demesi bence etik değil.
Zaten doktorla anne adayının fikir birliği önemli. Bizim düşüncelerimiz uygun olduğu için memnun kaldım. Onun dışında bildiğim kadarıyla kent hastanesinin agk anlaşması yok (emin değilim) eğer bu hastanede karar kılarsanız nagihan sazı öneririm. İnanılmaz pozitif ve güleryüzlüdür.

Bende öğretmenim kent hastenesi son aylarda kabul edermiki . Fiyatlari sanırım 4 veya 5 bin civari diye duydum dogrumudur

Bende öğretmenim kent hastenesi son aylarda kabul edermiki . Fiyatlari sanırım 4 veya 5 bin civari diye duydum dogrumudur
Kabul eder diye TAHMİN EDİYORUM. Dediğim gibi bizim özel sigorta olduğu için bana verilen fiyat çok çok daha yüksek.

Sigortaniz doğumu karşılıyor ise süper
Belli bi limiti karşılıyor. Kent çok üzerindeydi. Bu arada az önce bi arkadaşımla konuştum. Su hastanesinde şebnem hnm varmış memnun kalkışno da. Ben şahsen bilöiorm ama bi bakın isterseniz

Şuan izmire gelemiyorum. Haziran ayında gelicem. Doğum ağustosta bakalım nasıl olucak

Şuan izmire gelemiyorum. Haziran ayında gelicem. Doğum ağustosta bakalım nasıl olucak
Umarım içinize sinen bi yer bulursunuz. Sağlıkla sıhhatle inşallah. Bende sabah doğuma gidiyorum nasipse. Sonrasında yapabileceğim bişey olursa yardımcı olmak isterim. Selamlar sevgiler

Back
X