- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
Aminn canimSagol canim
Kolay dogum dilerim sana
Saglikla gelsin bebegin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canimSagol canim
Kolay dogum dilerim sana
Saglikla gelsin bebegin
bende 27-28 gibi değiştirmek zorunda kaldım. şu an daha iyi bi doktorla devam ettiğimi düşünüyorum. yalnız şöyle bi husus var ki doktorlar 25. haftadan sonra kabul etmek istemeyebilirler bilginiz olsun...Mrb arkadaşlar 29 haftalik hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum sizce dogru olur mu degistirip de sıkıntı yaşayan oldu muu acabaa
Neden peki canım sonuçta bizim en dogal hakkimiz degil mii iyi bi doktor vee hastane arayisinda olmamizzbende 27-28 gibi değiştirmek zorunda kaldım. şu an daha iyi bi doktorla devam ettiğimi düşünüyorum. yalnız şöyle bi husus var ki doktorlar 25. haftadan sonra kabul etmek istemeyebilirler bilginiz olsun...
Anlayamiyorum bu doktorlarii valla bnde duydum bi kaç kisiden doguma yakin hasta istemiolarrr nedense doktor iyi de olsun kotu dee olsunn ayni doktorla devam etme gorusundedirler her nedense anlam veremiyorum1 ay önce ben de değiştirdim, hem doktor hem hastane. Hatta şu an tekrar değiştirmeyi planlıyorum. Önemli olan kendimizi rahat hissetmemiz diye düşünüyorum, hatta değiştirdiğim doktora ilk önce bi konuşma yaptım "hastane ve doktor arayisindayim umarım anlaşırız" diye. 2 gün önce kontrolde de tavri beni çok uzaklaştırdı,şu an deneme asamasindayim. Doktor değiştirmekten korkma canım stresli bi doğum istemeyiz çünkü
Tabi ki öyle ama başta takibini yapmadığım bi gebeliği alamam bu bnm için risk diyen doktorlar var. En azından ben denk geldimNeden peki canım sonuçta bizim en dogal hakkimiz degil mii iyi bi doktor vee hastane arayisinda olmamizz
Evet denk gelen cok arkadaş var malesefTabi ki öyle ama başta takibini yapmadığım bi gebeliği alamam bu bnm için risk diyen doktorlar var. En azından ben denk geldim
veracity testi nedir? ilk kez duydum..Ben ilk gebeligimde de çok hoşlanmadığım halde aynı doktorla devam ettim,şimdide öyle yapiyorum.
İlk gebeligimde gittiğim doktor aşırı ciddi,mesafeli,soğuk bir kadındı ama işini iyi yapıyordu,değiştirmedim.
Şimdi gittiğim doktora da ilk etapta smear testi için müsait doktor o vardı hastanede,gitmiştim,test sonucum çıkmadan hamile oldugumu öğrendim,sonuç için gittiğimde ilk tahlillerimi muayenemi o yaptı.
Güler tüzlü hoş bir hanım. Kendimi yanımda rahat hissediyorum diye devam ettim. Daha ilk kontrolümde cep numarasını verdi,bir sorun olursa ararsınız dedi mesela. Bu benim için önemliydi.
Veracity testi yaptırdık,cinsiyette bildirilecekti,sonuçlar çıkınca cinsiyet gelmemiş ben sordururum dedi,ve unutmamış beni arayıp bildirdi cinsiyeti.
Ufak ufak detaylar ama benim hoşuma gitti,hastanede daha donanımlı doktorlar olduğu halde değiştirmedim.
Çok elzem bir durum olmadıkça devam ederim diye düşünüyorum.
Sizde memnun değilseniz değiştirin tabi ama başa sarmak gibi olacak birazda.
Tekrar hoşlanmaz memnun kalmazsanız gittiğiniz doktordan yeniden arayışa gireceksiniz.
Gebeliginizde ilerlemiş,sonraki süreçte kabul de etmeyebilirler.
Teşekkürler,sizde inşallah.veracity testi nedir? ilk kez duydum..
bu arada umarım sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Evet canim bunu dusununce vaz gectim değiştirmekten dedigin gibi basa sarmak gibi bir şey olurdu ve gittigim yerde belki memnun da kalmayabilirdim ozaman tekrar o doktra dönüş yapmak zorunda kalirdim onun icin en iyisi en basta hangi doktor ise ayni doktora deevam etmekBen ilk gebeligimde de çok hoşlanmadığım halde aynı doktorla devam ettim,şimdide öyle yapiyorum.
İlk gebeligimde gittiğim doktor aşırı ciddi,mesafeli,soğuk bir kadındı ama işini iyi yapıyordu,değiştirmedim.
Şimdi gittiğim doktora da ilk etapta smear testi için müsait doktor o vardı hastanede,gitmiştim,test sonucum çıkmadan hamile oldugumu öğrendim,sonuç için gittiğimde ilk tahlillerimi muayenemi o yaptı.
Güler tüzlü hoş bir hanım. Kendimi yanımda rahat hissediyorum diye devam ettim. Daha ilk kontrolümde cep numarasını verdi,bir sorun olursa ararsınız dedi mesela. Bu benim için önemliydi.
Veracity testi yaptırdık,cinsiyette bildirilecekti,sonuçlar çıkınca cinsiyet gelmemiş ben sordururum dedi,ve unutmamış beni arayıp bildirdi cinsiyeti.
Ufak ufak detaylar ama benim hoşuma gitti,hastanede daha donanımlı doktorlar olduğu halde değiştirmedim.
Çok elzem bir durum olmadıkça devam ederim diye düşünüyorum.
Sizde memnun değilseniz değiştirin tabi ama başa sarmak gibi olacak birazda.
Tekrar hoşlanmaz memnun kalmazsanız gittiğiniz doktordan yeniden arayışa gireceksiniz.
Gebeliginizde ilerlemiş,sonraki süreçte kabul de etmeyebilirler.
Hayırlısı olsun umarım memnun kalırsın sonraki süreçte deEvet canim bunu dusununce vaz gectim değiştirmekten dedigin gibi basa sarmak gibi bir şey olurdu ve gittigim yerde belki memnun da kalmayabilirdim ozaman tekrar o doktra dönüş yapmak zorunda kalirdim onun icin en iyisi en basta hangi doktor ise ayni doktora deevam etmek
Teşekkür ederim sağlık ve sihatle bebegini kucagina alirsin umarım...Hayırlısı olsun umarım memnun kalırsın sonraki süreçte de
Senin adina sevindim canim sans meselesi iyi bi doktra denk gelmek rabbim iyilerle karsilastrsnBen 35. Haftamda degistirmistim doktorumu cunku guvenmiyordum ama gitmeye de mecburdum. Yeni bir doktor geldigini duyunca gitmistim ve bana cok guven vermisti. Doguma kadar onunla gittim. Onemli olan senin icine sinmesi.
Aynen canim :-(Eğer bu rahatsız olduğunuz bir durum gözlemlemişseniz tabiki değiştirmek en doğal hakkınız ama bence elinizi hızlı tutun ve bir an önce değiştirin çünkü zaman geçtikçe doktorlar almak istemiyorlarmış öyle duydum birkaç kez. Keşke herkes doğru doktoru bulabilse çok önemli bir durum bu