doguma yakin nisan gelmesi!

sultanlokumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
89
3
86
Almanya
dogum yapan hanimlar,sizler nisan(sümüksü hafif kanli tikac) geldikten kac gün sonra dogum yaptiniz? ilk dogumumda dogum yaptigim gün gelmisti,bu hamileligimde 39.haftadayim sali günü nisan geldi ama hafif kasilmalardan ve düzensiz sancilardan baska birsey yok.doktoru aradim 1 haftaya kadar sürebilir dogumun olmasi dedi.bende strese girdim neden hala sancim gelmedi diye.böyle bir durum yasayan hanimlar varmi?

allah bagislasin canim.ben 23 augustos pzts doktora gittim rahim yumusamis acilma var ,her an dogum olabilir hazirlikli olun dedi.sali nisan geldi ama hala sanci yok.yerimde duramiyorum artik.

bende akşam üzeri saat 5de nişan gelmişti,doktoruma gittim muayne ettikden sonra 4cm açılmam olduğunu ve bu gece doğurucağımı söyledi yatırdı ve saat 7den sabah 4:26ya kadar sunni sancı verildi meleğim geldi.ilk doğum olduğu için uzun sürdü ve 40+0da geldi yavrum.bence doktorun bi muayne etsin cnm seni,gerçi sen daha tecrübelisin evde bekleyebiliyorsun sancını gelmesini.

nisan geleli bir hafta oldu ama bende hala tik yok.bugün tekrar akintim oldu kahverengi hafif kanli ama sanci yok,doktoru aradim nisanin geri kalan kismi düsmüstür dedi.kanama veya sular gelmedikce hastaneye gitmem gerekmiyormus.strese girdim iyice,sabirsizlaniyorum artik.
böyle bir durum yasayan yokmu aranizda bayanlar?Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…