Doğuma Hazırlık dogumane odasinda moral ihtiacm var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alseri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
254
63
36
Arkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...

Arkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...
Canım hiç korkma meleklerine kavuşursun inş bak ne güzel açılmada varmış ben 6 ay önce normal doğum yaptm hiç açılmam yoktu ve sancı başlatıcı serumla başladı zaten en fazla on cm olunca doğum gerçekleşiyo biraz sabrwt inş dua edelim senin için

Hayy maasallah..Allah saglikla kucagina kavustursun bebeklerini insallah. Korkma dogumdan cnm ben de normal dogum yaptim suni sanciyla..gelip gecti bile, bebegim 16 aylik oldu..darisi basina cnm dua edelim sana insallah.

Sanci baslayinca derin nefes alip, agizdan aaaaaaaa... seklinde uzatarak verin. Suni sanci kotu bi sey degil. Ikinirken de derin nefes alip hafif dogrulun. Sanci gelince yuruyun bir de. Allah yardimciniz olsun tek nefeste insallah kurtulun ♡♡♡♡

Canim benim. Tüylerim diken diken oldu. Melekler yani basinda olsun. Allahim sana güc kuvvet sabir versin. Senin vücudun ve ruh sagligin icin hangisi daha iyi olacaksa öyle yap. Kimsenin seni zorlamasina izin verme doktor olsa bile. Kaldiramayacagini düsünüyorsan sezeryan istedigini söyle. Senin icin en azindan bu kadarini yapabilirler. Keske yaninda olup elini tutabilseydim. Dua ediyorum senin ve bebeklerin icin. Allah`tan umut kesilmez.

Rabbim hayirlisiyla saglicakla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Siz gonlunuzu ferah tutun her sey guzel olacak insallah :KK66:

Allah güc ve sabir versin. Korkmayin ne sanslisiniz 3uz annesi oluyorsunuz. Sağlıklı guzel bebekler olsunlar insallah.
Çok küçükler ama çok güçlüdür insalah, rabbim 3 Nude sana bagislasin güçlü ol canım doğumu erteleyemedilermi

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sizin de bebeklerinizin de sağlık haberini alırız burdan.
Ben de dua edeceğim.

Canim rabbim sag salim bebegine kavustursun
Tskkur ederim cnm .. sezeryna nasil ikna edebilirm dr la
Canim benim. Tüylerim diken diken oldu. Melekler yani basinda olsun. Allahim sana güc kuvvet sabir versin. Senin vücudun ve ruh sagligin icin hangisi daha iyi olacaksa öyle yap. Kimsenin seni zorlamasina izin verme doktor olsa bile. Kaldiramayacagini düsünüyorsan sezeryan istedigini söyle. Senin icin en azindan bu kadarini yapabilirler. Keske yaninda olup elini tutabilseydim. Dua ediyorum senin ve bebeklerin icin. Allah`tan umut kesilmez.
Cnim soledim :KK43: sezeryanla bir dogum hakkini kaybedersin diolar ama pskljmi dusunmuolar

Allah kolaylık ve bereket versin. Neden Sezaryen tercih etmiyorsunuz? Üç bebek varken risk olmaz mı normal doğum?

canım çok erken en kötü ihtimale kendini hazırla.Allah yardımcın olsun

Zaten 3 çoxuk doğuyor, bundan sonra kaç doğum hakkı kaybedilecek ki?

X