dogumda aklima takilan şey

Violet Life

hosgeldiinnn*** 59.9***:))))
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
1.029
1.309
133
Merhaba arkadaşlar doğum hikayelerini okurken aklima geldi..doğum yaptıktan es ciktiktan sonra kordondan kan aldiklarini gördüm , o halimle sordum neden aliyorsunuz diye...???? Bebegin kan grubu için dendi...var mi boyle birsey ayrıca bebeğin kan gurubunu da bilmiyorum.doğumdan sonra yoğun bakima alinmisti bebek kan gerektiren olasi durumlar için kan gurubu için mi aldilar????

esınızle kan uyusmazlıgınız varmı
bebegın kan grubuna bakmalılar kan uyusmazlıgı varsa ona gore ıgne yapılıyor cunku

esınızle kan uyusmazlıgınız varmı
bebegın kan grubuna bakmalılar kan uyusmazlıgı varsa ona gore ıgne yapılıyor cunku

Himm onu biliyorum canimda nikah islemlerindee bakilmisti uyumsuzluk yok. Sonra anlatinca herkese garip geldi bende burada bilen gören varsa sorayim dedim:)

Kan uyuşmazlığı ile ilgisi yok kordon kanı bebeginizde ileride cikma ihtimali olan birçok hastaliga care olabilir dondurularak saklanıyor ama epey pahali bir islem sizin talebiniz dogrultusunda yapiliyor eğer talebiniz olmadıysa o zaman tıp ögrencilerini aydınlatacak demektir dogum yaptığınız hastaneyle görüsmeyi ihmal etmeyin çünkü kordon kanı bankaları bu işi baya pahalıya yapıyor daha önce çalıştım ordan biliyorum bunun üzerinde hakkınız var kangrubu gibi bir damla ila halledilebilen bir sey icin kordon kanı mı alınırmıs beni düşündüren size neden söylemedikleri hakkınızı arayın

Himm onu biliyorum canimda nikah islemlerindee bakilmisti uyumsuzluk yok. Sonra anlatinca herkese garip geldi bende burada bilen gören varsa sorayim dedim:)
Genelde kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını biliyorum bende aAllah korusun ileree bi rahatsızlık çıkarsa kendi vücudundan hücrelerle tedavi ediliyor ama siz.bunu teklif etmeden neden almışlar bebektede hamolelıkte gorulen bı rahatwızlık yoksa nıe almışlaekı anlamadımo_O

gokce38 .!.:
Genelde kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını biliyorum bende aAllah korusun ileree bi rahatsızlık çıkarsa kendi vücudundan hücrelerle tedavi ediliyor ama siz.bunu teklif etmeden neden almışlar bebektede hamolelıkte gorulen bı rahatwızlık yoksa nıe almışlaekı anlamadımo_O

Aynen bende o yuzden merak ediyorum.Kan grubuysa amennada o degerli birsey yani baska birsey icin almis olamazda sonucda sadece kiminse ona kullanilir kok hucrede buyuk ihtimal:KK45:
Keske saklatabilseydik evet ama ben cok pahali diye biliyorum kok hucrenin muhafazasi...

Back
X