doğumda bana bişey olursa!

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
33
Bugün izlediğim bir film sayesinde içimde sinsi sinsi ilerleyen bu korku gün yüzüne çıktı. Doğumda bana bişey olursa bebegime ne olur kim bakar nasıl bakar, anne gibi bakabilir mi, eşim ne yapar? çok korkuyorum,

Duygusal dönemde bu korkunun olması normal tabii ama dusunmemeye çalış dua et Allahin izniyle sorunsuz alirsin melegini kucağına :)

Bende senin gibiydim.ilk doguma giderken sanki cocugumu goremeyecekmisim gibi geliyordu esime hep vasiyette bulunuyordum.ikincisinde ise hamile kaldigimda basladi bu korku ve hep ogluma sarilip agliyodum onu son kez gorecekmisim gibi agladim doguma giderken sevdigi yemekleri duzenini anlatip durdum yakinlarima.
Bunlarin hepsi bos yersiz korkular.elinde degil biliyorum yasadigim icin ama stresten uzak dur guzel seyler dusun hep dua et rahatlarsin.sagsaglim kucagina alip buyutursun islh

Duygusal dönemde bu korkunun olması normal tabii ama dusunmemeye çalış dua et Allahin izniyle sorunsuz alirsin melegini kucağına :)
Sağol canım. Ama içim sıkıldı iyice daraldıM. Panik atak falanda yok bende ama aklımdan Atamiyorum bi türlü. Eşimle bahsetmedim bu korkudan. Inşallah sağ sağlim büyütücü evladıMı.

Bende senin gibiydim.ilk doguma giderken sanki cocugumu goremeyecekmisim gibi geliyordu esime hep vasiyette bulunuyordum.ikincisinde ise hamile kaldigimda basladi bu korku ve hep ogluma sarilip agliyodum onu son kez gorecekmisim gibi agladim doguma giderken sevdigi yemekleri duzenini anlatip durdum yakinlarima.
Bunlarin hepsi bos yersiz korkular.elinde degil biliyorum yasadigim icin ama stresten uzak dur guzel seyler dusun hep dua et rahatlarsin.sagsaglim kucagina alip buyutursun islh
Ilk hamile olduğumu ogrendigimden beri zaten hep bebegime bişey olursa korkusunu yaşıyorum. Şimdi birde Bu korku çıktı. Inşallah dediğin gibi evladını sağlıcakla alırım kucağıma evladım annesiyle babasıyla buyur.

Sağol canım. Ama içim sıkıldı iyice daraldıM. Panik atak falanda yok bende ama aklımdan Atamiyorum bi türlü. Eşimle bahsetmedim bu korkudan. Inşallah sağ sağlim büyütücü evladıMı.
Kıyamam canın sıkıldıkça yaz buralara özelden de yazabilirsin. Eger konuşmak rahatlatacaksa eşinle de paylaş onun desteği iyi gelir belki sana.

Vallahi kuruyorum da kuruyorum yattığım yerden . Tam Türk filmi senaryoları .
Sonra nefesim falan kesiliyor panik oluyorum . :mad:

X