dogumda esiniz yaniniza gircekmi

Ben de girsin istiyorum. O da tamam diyor ama bakalim. Ben romantizmmis destekmis vs. Degil de azicik yasadiklarimizi cektiklerimizi gorsun diye istiyorum. Oyle pat diye al bu sizin cocuk hayirli olsun baba oldun durumu olmasin istiyorum

Merhabalar arkadaslar
ben 31 haftalik hamileyim.
esim dogumda yanima girmek istemiyor kan tutuyor esimi cok korkuyorum ltf ben disarda bekliyim diyor doktorumda esiniz istemiyorsa zorlamayin ztn bi doktor ve iki ebe basinda olcak diyor bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?
ben kendim istemiyorum zaten kocamda girmez beni halde görmesin kimbilir ne şekillere giricem ona sorarsan ben hastanenin dışında beklerim diyor :) heyecanlı

Eger normal dogum yaparsam istemiyorum yanimda olmasini. Rahat rahat sekilden sekle giremem.gibo geliyor :) zaten o sancidan gozum gormez kimseyi herhalde..

Ama eger epidural sezeryan olursam isterim.. ameliyat korkum var cunku uc kez yasadigimdan.. beni o ameliyathane hep korkutuyor, bir de uyanikken kesilecek olmanin hissi cok heyecanlandirabilir o yuzden yanimda elimi tutup beni sakinlestirmesi icin isterim..

Kuzenimin esi girmisti o da epidural sezeryandi. Zaten perde gibi ortuyu cekiyolar o da bisey gormuyo.

Back
X