- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
merhaba arkadaslar 17 haftalık hamıleyım ama cıddı anlamda cok kılo alımı oldu aslında mıde bulantısı vs cok var cıkartmada cok cok fazla ama yıne de bırden yedı kılo aldım ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah cok guzel vermıssınız ınsallah bende verırım herkes cok kılo aldın vs cok bunaldım aslında yesem de alsam neyse ama yedıgımde cıkıyorBen 20 kilo aldim. Ki zaten fazla kilom vardi. Neticede tansiyon ve protein kacagi sorunuyla 37+3 te sezaryen olmak zorunda kaldim. Yavrum 2510 gr dogdu. Yazdi ve fazla kotu de beslenmiyordum. Her tartildigimda sasiriyordum. Sanirim en iyisi diyetisyene gitmek.
Bu arada 15 kiloyu 10 gun icinde verdim. 5 kilo duruyor.
Belki sen de benim gibi odem olmussundur.masallah cok guzel vermıssınız ınsallah bende verırım herkes cok kılo aldın vs cok bunaldım aslında yesem de alsam neyse ama yedıgımde cıkıyor
Ben şuan 8 haftalık hamileyim gebelik öncesinde de beslenmeme dikkat ediyodum canım istese bile tatlı vs yemiyodum şimdi de dikkat ediyorum henüz çok erken ama kilo almadım . Ben de çok kilo almaktan korkuyorum yiyorum ama sağlıksız olan hiçbir şeyi yemiyorum . Gebelik öncesi hiç ekmek yemezdim ama şimdi mide bulantilarim vs ekmek yiyince daha rahat ettiğim için yiyorum ama yine özel ekmekler alıp yiyorum. Kuruyemişler tok tutuyor ben çok tüketiyorum onlarda benim çok yemek yememi engelliyor . Evde yoğurt yapıyorum probiyotik açısından zenginlestiriyorum ve yerken içine tarçın koyup yiyorum . Dağdan topladığımız kekik vardı yoğurda onu karıştırıp yiyorum . Hemen hemen her yemeğe eşlik eden bir ev yapımı içeceğim oluyo: kefir, portakal suyu, erik suyu,komposto , ayran , maden suyu... Baktınız kendiniz çok basaramadiniz bir diyetisyene gidin devlet hastanelerinde var ama bir dr un yönlendirmesi gerekiyor dahiliye diye biliyorum kadın doğum da yapabilir her halde . Aç kesinlikle durmayın inanın kuruyemişler çok iş görüyor şuan bile önümde kaju, ceviz, fındık , kuru erik, kuru incir, kuru kayısı ,badem var .bunlar hem sağlıklı hem de tok tutuyor . Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba arkadaslar 17 haftalık hamıleyım ama cıddı anlamda cok kılo alımı oldu aslında mıde bulantısı vs cok var cıkartmada cok cok fazla ama yıne de bırden yedı kılo aldım ne yapmam lazım
malesef sekız kılo aldımMerhaba, kaç kilo aldınız bende 18 haftalık hmileyim dün sağlık ocağına gittim aşım vardı hemşire çok fazla almışsın dedi tartılınca
ınsallah oyledırBelki sen de benim gibi odem olmussundur.
sagolun yadgınız ıcın mıde bulantılarımda gecmıyor malesef.Hamilelikte kilo alımı herkese göre değişen bir durum. Dikkat edin yediklerinize ama alacağınız varsa alırsınız. Ben 8 kiloyla tamamlamıştım hamileliğimi, hiç dikkat etmediğim gece-gündüz ne bulursam yediğim halde. Bir arkadaşım da benim gibi gece-gündüz yerdi, o 20 kilo almıştı. Bünyeyle alakalı.
cok tesekkur ederım tavsıler ıcın zaten mıde bulantısından bırsey yıyemıyorum hala daha gecmedı malesef ama dedıklerınızı deneycegımBen şuan 8 haftalık hamileyim gebelik öncesinde de beslenmeme dikkat ediyodum canım istese bile tatlı vs yemiyodum şimdi de dikkat ediyorum henüz çok erken ama kilo almadım . Ben de çok kilo almaktan korkuyorum yiyorum ama sağlıksız olan hiçbir şeyi yemiyorum . Gebelik öncesi hiç ekmek yemezdim ama şimdi mide bulantilarim vs ekmek yiyince daha rahat ettiğim için yiyorum ama yine özel ekmekler alıp yiyorum. Kuruyemişler tok tutuyor ben çok tüketiyorum onlarda benim çok yemek yememi engelliyor . Evde yoğurt yapıyorum probiyotik açısından zenginlestiriyorum ve yerken içine tarçın koyup yiyorum . Dağdan topladığımız kekik vardı yoğurda onu karıştırıp yiyorum . Hemen hemen her yemeğe eşlik eden bir ev yapımı içeceğim oluyo: kefir, portakal suyu, erik suyu,komposto , ayran , maden suyu... Baktınız kendiniz çok basaramadiniz bir diyetisyene gidin devlet hastanelerinde var ama bir dr un yönlendirmesi gerekiyor dahiliye diye biliyorum kadın doğum da yapabilir her halde . Aç kesinlikle durmayın inanın kuruyemişler çok iş görüyor şuan bile önümde kaju, ceviz, fındık , kuru erik, kuru incir, kuru kayısı ,badem var .bunlar hem sağlıklı hem de tok tutuyor . Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
4. aya kadar benim de bulantılarım çok fenaydı, zordur bulantı neler çektim. Sizin de azalır artık yavaş yavaş muhtemelen, rahatlarsınız.sagolun yadgınız ıcın mıde bulantılarımda gecmıyor malesef.
insallah insallah ıanın cok zor gecıyor bıde kuyruk sokumundada agrı var onu nasıl gececek bılmıyorum doktro doguma kadar surebılır dedı .4. aya kadar benim de bulantılarım çok fenaydı, zordur bulantı neler çektim. Sizin de azalır artık yavaş yavaş muhtemelen, rahatlarsınız.
yıyemıyorum hıc sagolun tavsıyenız ıcın o mıdemde durmuyor sadecee meyve ıle duruyorum .sana sadece şunu söyleyebilirim çubuk kraker varyaa sakın ondan yeme
ben hergın ondan yedim onun tuzu benı çok şişirmisti.zuzuzuzu1234
Kilo, bebek, baskı etkiliyordur muhtemelen. Fırsat buldukça dinlenin, hafifler ağrınız.insallah insallah ıanın cok zor gecıyor bıde kuyruk sokumundada agrı var onu nasıl gececek bılmıyorum doktro doguma kadar surebılır dedı .