Doğumda makyaj yaptinizmi?

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
27
Genel anestezi ile sezeryan doğum olucam yarın. Günüm geçiyor ve sezeryan önerdi doktorum. Makyaj yapan varmı acaba? Bayilip ayildikyan sonra o makyajdan eser kaliyormu¿ Yapmak istiyorum kendime güven gelip iyi hissetmek istiyorum.. yapanların yorumlarını merak ediyorum

Genel anestezi ile sezeryan doğum olucam yarın. Günüm geçiyor ve sezeryan önerdi doktorum. Makyaj yapan varmı acaba? Bayilip ayildikyan sonra o makyajdan eser kaliyormu¿ Yapmak istiyorum kendime güven gelip iyi hissetmek istiyorum.. yapanların yorumlarını merak ediyorum
Suya dayanikli urunler kullanırsanız bir sey olmaz. Maskara kaş boyama dipliner olabilir bence. Cildinizde kapatmak istediğiniz yerlere kapatici uygularsiniz.

ben yapmıştım belden uyuşmalı sezaryen olmuştum çok şükür hiç bişe olmadı normal doğum gibi saatlerce yorulmuyosun ki makyaj bozulsun hem fotografçımız vardı doğum resimlerim makyajlı ve güzel çıkmış saçımı da fönletmiştim:) sadece bi tek parmağın ojesi çıkartıyorlardı sanırım o parmağa alet bağlanıyor diye

Back
X