Biz nöroloji doktoruna 4. Ayında gittik muayene yaptı ve MR gerek duymadı baş kontrolü vs hepsi vardı 1 yaşından sonra çekelim dedi gelişim testi yapalım eğer onda bir eksiklik görürsek MR çekelim dedi gelişim testini yaptırdık yani ayına göre uyumlu hareketleri yapıyor mu diye hepsini yaptı hatta bir kaç hareketini önden yaptığını söyledi o yüzden MR gerek duymadı şuan bebeğim aguluyor destekli oturuyor adımlama yapıyor bir kaç kere sırt üstünden yüz üstüne döndü ayaklarıyla kendini yitiriyor şimdi masanın üzerindeki nesnelere uzanıp alıyor ellerini orta hatta birleştiriyor kahkaha atıyor sırt üstü yattığında ayaklarını biraz tutmaya çalışıyor doktorumunuz dediği önemli olan bebeğin gelişimin nasıl gittiği diğer hasar dediğimiz şeyler lekeye de dönebilir leke olarak kalabilir dedi bizim için önemli olan gelişimi dedi 8. Ayında görmek istedi onda da desteksiz oturması gerektiğini söyledi ve bence de oturacak dedi yaptığı muayene göre ama yinede her şey için kesin konuşmuyorlar bende hala tedirginlik devam ediyor hala çok merak ediyorum korkuyorum endişeleniyorum istemsiz şekilde her hareketini her tepkisini sabırsızlıkla bekliyorum