• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumda ölücem korkusunu bitek ben mi yaşıyorum....

çok normal bir duygu.
bilinçaltımız negatif hikayelerle dolu olduğu için korkuyoruz.
ben de ilkinde bu duyguyu çok hissetmiştim.
ikinci de bir ihtimal olarak aklımın bir köşesinde duruyordu tabiki.

herkes gibi sen de yavruna kavuşacaksın.
insan öyle mutlu oluyor ki hamilelik günleri,doğumu her şeyi unutuyor.
kızınla sağlık sıhhatli mutlu bir ömür yaşa tatlım.

yaşın da küçük,kızınla arkadaş gibi olursunuz ne güzel.

canım benim çok tşk ederim...inş cnm RABBİM yardımcımız olsun

öncelikle hayirli odgumlar diliyorum sana
insallah sag saglim kavusursun bebegine
bende senin gibi düsündüm herzaman
oglumda ilk tecrübemdi sonlara dogru basladi korkularim
kizimda ise 9 ay boyunca ayni korkulari yasadim ve hamileligimi kendi kendime zehir ettim ama sanirim hayet normal bu korkulari yasamamiz
ama yinede sen kendine bu güzel zamanini zehir etme allah yardimciniz olsun

canım tşk ederim güzel yorumun için ALLAH ım yüce RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:nazar:

Duygulariniz cok normal dünyaya bir can getirecek olmanin agir sorumlulugu var üzerinizde kucaginiza aldiginizda tüy gibi hafifleyeceksiniz emin olun.

Ilk dogumumda bebegim 12 gün gec gelmisti niye gelmiyor bi sorunmu var diye kendimi yemekten böyle düsünmeye firsatim olmadi.

2.dogumumda ayni sizin gibiydim bebegim yine gecikmisti ama sanki bu gecikme benim fazladan yasadigim gün gibi geliyordu garip ama öyleydi sanirim asiri heyecan ve deliren hormonlar yüzünden böyle hissediyoruzDogumda esimde yanimdaydi bi yandan sanci cekerken bi yandanda esime vasiyetimi söylüyordum cocuklarimi sakin üvey anne eline birakma,büyük oglan kiskanirsa sakin ona kizma bunalima sokma,sakin bana bisey olursa kendini birakma evlatlarimiza sen sahip cikacaksin diye.Esimde hem beni teselli ediyor hemde nefesini ikinmaya harca deyip duygulaniyordu adamcagizida bunalima soktum o gün:1:

Yasadiginiz duygulari bicogumuz yasamisizdir ama gönlünüzü ferah tutun Allah yar ve yardimciniz olsun...:emir_bebek:

ah canım yaa eşinin durumunu gözümün önüne getirdimde gülümseyesim geldi adamın yerinde olmak istemezdim heralde ama ohh olsun onlarda biraz endişeye kapılsınlarki ne kadar yüce bişiyi dünyaya getirdiğimizi anlasınlar..kıymetimiz artsın tşk ederim hayatım yorumun için...

canlarım çok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz çok tşk ederim hepinize ayrı ayrı..RABBİM e sığındım artık onun beni yalnız bırakmicağına inanıyorum..
bugünleri atlatıcaz ve bizden sonraki hamile lerin korkularını dindiricez..bebeğimizin sağlıkla doğsuğunu görmeyi nasip etsin rabbim..

canım aynı korku ve türevleri bende de mevcut...ya bana bişey olura,ya doğumda çocuğuma bişey olursa...ya eşime bişey olursa..
geçen yıl kuzenim doğumundan 3-4 ay önce eşini kaybetti,o zamandır bu zamöandır böyle korkular oluştu içimde,ona bişey olursa ben ne yaparım diye.Allah kimsenin yuvasını bozmasın,dua edelim bol bol,huzurumuz kaçmasın.
hayırlı doğumlar diliyorum sana da,kendime de,tüm hamilelere de:66:

canım aynı korku ve türevleri bende de mevcut...ya bana bişey olura,ya doğumda çocuğuma bişey olursa...ya eşime bişey olursa..
geçen yıl kuzenim doğumundan 3-4 ay önce eşini kaybetti,o zamandır bu zamöandır böyle korkular oluştu içimde,ona bişey olursa ben ne yaparım diye.Allah kimsenin yuvasını bozmasın,dua edelim bol bol,huzurumuz kaçmasın.
hayırlı doğumlar diliyorum sana da,kendime de,tüm hamilelere de:66:

saol cnm kaç haftalıksın

Canım bebegini sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Küçükken hamileyken yada dogumda ölenlerin cennete
gidecegini duymuştum. Ogünden sonra hep dua ettim Allahım ya hamileyken yada dogumdan
sonra öleyim diye. Çocukluk aklı işte şimdide acayip korkuyorum ya dualarım kabul olursa diye.
Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin. Sonuçta ondan geldik ona dönecegiz.

doğumum yaklaşıyo..28.haftadayım zaman ilerledikçe korkularımda artıyo..
doğumda ölücem korkusunu bitek ben mi yaşıyorum acaba...
sanki çocuğumla babası tek başına kalıcak gibi geliyo,ben onların yanında olamicakmışım gibi hissediyorum...
nedendir bilmem ama ölüm korkusu yaşıyorum işte..düşünmemeye çalışsamda aklıma gelmiyoda değil hani..
peki bu sorunu bi tek ben mi yaşıyorum aranızda varmı benle aynı korkuları yaşayanlar..
ALLAH hepimize sağlıklı uzun ömürler versin...

Arkadaşım bende deaşırı derecede genel anestezi korkusu var.Bildiğim kadarını söyliyyim ameliyata girmeden bir hafta önce SEKİNE DUASI var onu oku.Sakinleşmeni sağlıyor.Herşey çok kolay olacak,bebişinide kucağına sağlıkla lacaksın inşaallah.Bu arada bende 17 haftalık ahmileyim .Allah kolaylık versin.

Biraz da Hormonlardan dolayi insan acayip hasas oluyo hamilelik döneminde, söyle düsün hergün kac kadin cocuk dogruyo allahin izniyle hic bisey olmas, gönlünü ferah tut.
Annelik hic kolay degil vallahi,
dogumdan hic kormaya gerek yok tabii aci oluyo ama bebegi gögüsüne koyduklari an Insan herseyi unutuyo.

benim ablamda doğuma giderken, hastanedeki asansörde ağlamış, doğacak yeğenimi öleceği düşüncesiyle bana, bizim aileye teslim etmişti, hepimiz çok kötü olmuştuk.

allah korusun düşüncesi bile kötü :((

Arkadaşım bende deaşırı derecede genel anestezi korkusu var.Bildiğim kadarını söyliyyim ameliyata girmeden bir hafta önce SEKİNE DUASI var onu oku.Sakinleşmeni sağlıyor.Herşey çok kolay olacak,bebişinide kucağına sağlıkla lacaksın inşaallah.Bu arada bende 17 haftalık ahmileyim .Allah kolaylık versin.

canım allah sanada kolaylık versin rabbim yanımızda olsun inş

benim ablamda doğuma giderken, hastanedeki asansörde ağlamış, doğacak yeğenimi öleceği düşüncesiyle bana, bizim aileye teslim etmişti, hepimiz çok kötü olmuştuk.

allah korusun düşüncesi bile kötü :((

evet tatlım düşüncesi bile kötü rabbim ablana bebeğine ve tüm ailenize uzun sağlıklı ömürler versin birbirinizin acısını yaşatmasın inş...

Back
X