Doğuma Hazırlık Dogumda ozel sigortadan yararlanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Onfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
65
59
38
33
Merhaba dogum icin ozel sigorta yaptıran özelde dogum icin var mı birde nasil yaptırdılar ne kadar tuttu neleri karşıladılar yaptıran varsa bir fiil yardımcı olabilir mi.

Merhaba dogum icin ozel sigorta yaptıran özelde dogum icin var mı birde nasil yaptırdılar ne kadar tuttu neleri karşıladılar yaptıran varsa bir fiil yardımcı olabilir mi.
Merhaba canım hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekirdi.şuan hamileysen mümkün değil.ben eski banka çalışanıyım.o yüzden doğum teminatımla birlikte istifa ettiğim gün sigortamı kendim yaptırdım.doğumumu özel sigorta karşılayacak.sormak istediğin varsa cevaplayabilirim.

Anladım canım çok sağol peki normal sağlık sıgorta eşim e yaparsak muayne masraflarınki karşılar mi birde xocugumda yararlanir mi birisinden duydum oluyo diye onunda esi bankada calisiyordu o dedi ama tam bilgim yok

merhaba hamileyken yaptırman mümkün .şuanda tek bir sağlık sigortası yapıyor. bende 3 aylık hamileim yaptırıcağım yakın zamanda.

Eğer sen özel sağlık sigortalı olarak doğum yaparsan bebeğinde otomatik olarak sana ekleniyor.senin teminatlarında ne varsa yararlanıyor.benim bahsettiğim modüler sigorta bunun bir çok türü vardır başka sigorta şirketlerinde.Mesela ben 2300 tl verdim poliçeme 7500 tl doğum teminatım var.gebelik tetkiklerim muayenelerim ve doğumum buradan düşüyor.birde ayrıca yatarak sınırsız ayakta başka bölümlerde limitli teminatım var.bebeğim doğduğunda allianz bebeği olarak doğucak.ama benim bildiğim 6 ay sadece gebelik için varmıdır ne kadardır sorman gerek.ben eylülde istifa ettim :)

Modüler Sağlık Sigortası kapsamında Doğum Modülü için bekleme süresi uygulanacak mıdır?
Evet. Doğum modülü teminatlarından bekleme süresi sonunda başlayan hamilelikler için yararlanabilirsiniz. Gebelik hak edişi hesaplamasında sigortalının son adet tarihi dikkate alınır. Son adet tarihinin Mavi Network’te 18 ay; Beyaz, Sarı, Yeşil Network’lerde ise 5 aylık bekleme süresi sonrasında olması gerekmektedir.
Modüler Sağlık Sigortası kapsamında Doğum Modülü kapsamında yenidoğan bebeklere ait giderler de karşılanıyor mu?
Bebeğinizin doğum sonrası sağlığını kontrol etmek amacıyla yaptırdığınız; muayene ve rutin tetkik giderlerini yenidoğan teminatı ile karşılayabilirsiniz. Bebeğinizin kan grubunu belirleme, metabolik tarama testi, işitme testi gibi tetkik giderlerinizi "Yeni Doğan Paketi" teminat limiti ve ödeme yüzdeleri dahilinde kapsama alabilirsiniz.

Tmm çok sagol

Merhabalar bu sigortayı yaptırdınız mi? Memnun kaldınız mı? Ben de Ankarada yaptırmayı düşünüyorum bunu ama yaptıran kimseyi tanımıyorum. Emin olamadım.

Merhaba ben yaptırdım kullandım. Hatta yenileme zamanı geldi tekrar yaptırdım. Memnun kaldım. Ama firma önemli tabii. Kendim bankada çalışıyordum. Ayrılırken özel sigortamı devam ettirdim. Bebeğimin iki elin de orta ve yüzük parmağı birleşik . Kesinlikle ultrasonda görünmedi . Doğduğunda sigorta kapsamına alındı poliçeme dahil edildi. Doğuştan gelen kusur olduğu için şimdi bütün masrafları karşılayacaklar. Sağlıkla al bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…