Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekirdi.şuan hamileysen mümkün değil.ben eski banka çalışanıyım.o yüzden doğum teminatımla birlikte istifa ettiğim gün sigortamı kendim yaptırdım.doğumumu özel sigorta karşılayacak.sormak istediğin varsa cevaplayabilirim.Merhaba dogum icin ozel sigorta yaptıran özelde dogum icin var mı birde nasil yaptırdılar ne kadar tuttu neleri karşıladılar yaptıran varsa bir fiil yardımcı olabilir mi.
Anladım canım çok sağol peki normal sağlık sıgorta eşim e yaparsak muayne masraflarınki karşılar mi birde xocugumda yararlanir mi birisinden duydum oluyo diye onunda esi bankada calisiyordu o dedi ama tam bilgim yokMerhaba canım hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekirdi.şuan hamileysen mümkün değil.ben eski banka çalışanıyım.o yüzden doğum teminatımla birlikte istifa ettiğim gün sigortamı kendim yaptırdım.doğumumu özel sigorta karşılayacak.sormak istediğin varsa cevaplayabilirim.
Ne kadar ve neleri kapsıyor acaba canimmerhaba hamileyken yaptırman mümkün .şuanda tek bir sağlık sigortası yapıyor. bende 3 aylık hamileim yaptırıcağım yakın zamanda.
Tmm çok sagolEğer sen özel sağlık sigortalı olarak doğum yaparsan bebeğinde otomatik olarak sana ekleniyor.senin teminatlarında ne varsa yararlanıyor.benim bahsettiğim modüler sigorta bunun bir çok türü vardır başka sigorta şirketlerinde.Mesela ben 2300 tl verdim poliçeme 7500 tl doğum teminatım var.gebelik tetkiklerim muayenelerim ve doğumum buradan düşüyor.birde ayrıca yatarak sınırsız ayakta başka bölümlerde limitli teminatım var.bebeğim doğduğunda allianz bebeği olarak doğucak.ama benim bildiğim 6 ay sadece gebelik için varmıdır ne kadardır sorman gerek.ben eylülde istifa ettim :)
Tmm cnmdemir hayat 2 can sigorta adı. il ve hastaneye göre değişiyor. en az paket fiyatı 4400 tl 5500 ve 7200 tl