hiç anestezi almadığınız belli nasıl hissetsin belden aşağısı felç gibi uyuşuyor... ay hangi hastane acaba çok merak ettim çok geçmiş olsun kadıncağız bebeğiyle mi uğraşacak can acısıyla mıKötü olmuş geçmiş olsun bebeğine ve kendisine sağlık sıhhat dilerim
İhmalin bu kadarı olmaz da hiçmi hissetmemiş hasta ilginç
Çok geçmiş olsun gerçekten kötü bir durum sorumlular hatası olan kim varsa ceza alır umarımhiç anestezi almadığınız belli nasıl hissetsin belden aşağısı felç gibi uyuşuyor... ay hangi hastane acaba çok merak ettim çok geçmiş olsun kadıncağız bebeğiyle mi uğraşacak can acısıyla mı
4,5 saat hiç hissetmedim belden aşağısını. Kesseniz gıkım çıkmazdı o derece.Kötü olmuş geçmiş olsun bebeğine ve kendisine sağlık sıhhat dilerim
Habere göre kadın talep etmiş ama hemşirenin kontrol etmesi gerekirdi. Bir de direk ayağına koymak yerine çarşafın altına falan koyabilirdi.arkadaşlar kadın mı bunu talep etmiştir sizce?
çünkü benim hiç su torbası vs koyulmadı, dondum dondum, doğumdan sonra battaniyelere sardım bacaklarımı tüm gün.
sanki kadın kendi talep ettiyse, hemşirenin de eskiden yapmadığı bir işse, sonradan almak aklına gelmemiş olabilir.
açıkçası bu denli yanık olabileceğini ben de düşünmezdim bu sebepten.
Habere göre kadın talep etmiş ama hemşirenin kontrol etmesi gerekirdi. Bir de direk ayağına koymak yerine çarşafın altına falan koyabilirdi.
hissetmessin malesef hissedene kadar da olan olur yakinlarina orda sicak su torbasi var alin demeliydi bende 1saate yakin usudum hussetmedim zatrn usume gecince hissediyosun 2 tane battaniye ortmuslerdi yazik uzucu hemsirenin buyuk ihmali varKötü olmuş geçmiş olsun bebeğine ve kendisine sağlık sıhhat dilerim
4,5 saat hiç hissetmedim belden aşağısını. Kesseniz gıkım çıkmazdı o derece.
Şimdi böyle bir durumda işin ehli insana güvenmelisiniz burada işin ehli kişi doktor ve hemşire dır yakınlarını siz neden işin ehli insana güvendiniz diyemiyor insan yanılıyormuyumhissetmessin malesef hissedene kadar da olan olur yakinlarina orda sicak su torbasi var alin demeliydi bende 1saate yakin usudum hussetmedim zatrn usume gecince hissediyosun 2 tane battaniye ortmuslerdi yazik uzucu hemsirenin buyuk ihmali var
tabiki doktor ve hemsirelere guvenmek lazim ama tedbir olsun nolur nolmaz diye en azindan refakatcisine soyleseydi buyuk ihtimal unuttu baska isi cikti ama sanirim ozel hastane o kadar para veriyosun yinedr ihmal ediliyosun bide bendr ozel hastanede dogum yaptim ilk gun saat basi geldi hemsire bu nasil bi hemsireki saatlerce gelmiyo orasi sasirtici buyuk ihmal var yazik olmus cok uzucuŞimdi böyle bir durumda işin ehli insana güvenmelisiniz burada işin ehli kişi doktor ve hemşire dır yakınlarını siz neden işin ehli insana güvendiniz diyemiyor insan yanılıyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?