dogumdaki his

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Gunaydin kizlar,
Benim dunden beri kafama takildi 33 haftalik hamileyim ve avrupada yasiyorum burda normal dogum sezeryan gibi secme sansin yok ilk normal dogum deniyorlar. merak ettigim sey su tecrubeli annelerden bnm ilk gebeligim. Dogum anindaki his nasil bisey yani bebek vaginadan cikarken nasil bi hos ve duygu oluyor. O an neye benziyor acaba..
tesekkurler

Canım çıkana kadar şiddetli ağrı olduğu kesin, ama çıkış sırası tuhaf bi his içinden bir şey kayıyor gibi, ilk buluşmanın tarifi yok, sonrasını hissetmiyorsun, umarım sancıların kısa sürer. Allah tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah.

RESİMDEKİ ÇOCUĞUN MU

ALLAH BAĞIŞLASIN.
DARISI BAŞIMA HAYATIM.
BEN DE 30.HAFTAMA GİRDİM VE İLK GEBELİK
HER NE KADAR KORKSAM DA NORMAL GEBELİK İSTİYORUM
Amin inşallah canım. Eğer her şey normalse normal doğum en güzeli. Ben hamileliğimin en başından beri hep normal doğuma odaklandım, pozitif doğum hikayeleri var nette onları okudum, hem anne hem bebek için en sağlıklısı bu, sancılar bile bebeğin ciğerlerini geliştiriyormuş. ben sancı çekerken doktorum söyledi bana o an bile mutlu olmuştum :) doğuma yakın bol bol yürüyüş yaparsanız açılma kolay olur açılma oluncada doğum kolay oluyor.Allah yardımcınız olsun. Şimdiden gözünüz aydın.

BEN YARIM SAATEN FAZLA YÜRÜYEMİYORUM Kİ (((

Kizlar dogurdum bilee ama tesekkurler yinede yazdiginiz icin 15 saat sanci cektim ufff felaket oglum hatta suan 1aylik darisi herkese

Evet normal dogum yaptim cok korkmustum ama atlattim cok sukur
ben de normal doğum çok istiyorum. baştan beri de kendimi buna hazırladım.
ama geçen hafta doktora gittik ordaki hemşireler doğum hakkında konuşuyorlardı, bi tanesi hamileydi.
hemşire neden sezeryan doğum istediğini söylüyordu. bu 2. doğumu ilkim de sezeryandı şimdi de aynı olacak. normal doğumda vajina eski haline dönmüyor filan dedi. o da beni korkuttu. bi yandan da adet sancısında bile o kadar kötü olurken doğum sancısına nasıl katlanırım.
eşimin önceki karısı sezeryan yapmış 5 sene önce ve hala ağrıları oluyormuş bu yüzden de o normal doğum istiyor...
iki yandan da korkular işte

Evet normal dogum cok zor ama inan dogumdan 2saat sonra ayaga kalktim dikislerim olmasina ragmen bebegimle ilgilendim. Ve kilolar gitti. Bi kadin vardi yanimda yatan Sezeryanla dogum yapmisti benden iki gun once yatmis hastaneye ben ciktim o hala hastanedeydi. Sanki hic dogum yapmamis gibiydi.
15 saat sanci cektim toplam vagina tam acildiktan sonra 1 bucuk saat surdu bebegimin gelmesi ama inan 2ci cocugumdada Allah nasip ederse normal dogum yapmayi dusunuyorum

korku var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…