Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6aylık bende henüz olmadım zararlımıymış olmamakKızlar 6.5 aylık bebeğim var ve ben daha adet olmadım doktor adet söktürücü yazdı ama hemen olur muyum çok mu kanama oluyor acaba
kızım 14 ay 10 gunlukken adet oldum benKızlar 6.5 aylık bebeğim var ve ben daha adet olmadım doktor adet söktürücü yazdı ama hemen olur muyum çok mu kanama oluyor acaba
Normal6aylık bende henüz olmadım zararlımıymış olmamak
TeşekkürlerNormal
18 aylık olana dek
Öyle mi gerçekten ben 4. ayda regl oldum diye üzülmüştüm1.5 yıla kadar normal karşılıyorlar ama siz kendi sağlınız için bence söktürücü kullanın bu sorun erken menopoz etkisi yapıyor
Rahim kendini toparlama süresi 40 gün 40 gün sonra kadın adet görmeye devam edebilir ama bazı kadınlar hamilelikten dolayı hormonsal değişimler yaşar ve bu yaklaşık 15 aya kadar sürer , ablamda çok az az oluyordu doktoruna danıştı doktorda bu şekilde cevap vermiş 15 aydan sonrasında menopoz belirtileri başlıyormuş bu yüzden söktürücü tedavisi uyguluyorlarmış ama tabiki her doktorun önerisi farklı olurÖyle mi gerçekten ben 4. ayda regl oldum diye üzülmüştüm
Zararlı demedi ama adet düzensizliği dedi söktürücü yazdı normal dedi6aylık bende henüz olmadım zararlımıymış olmamak