Doğumdan birkaç hafta önce ne gibi belirtiler yaşadınız?

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
37.haftaya giriyorum görenler karnımın aşağı indiğini söylüyor.Tecrübeli anneler doğumdan önce nasıl belirtiler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim..

37+2 de doğum yaptım ben. karnım çok aşağıya inmişti. öyleki oturduğumda karnım bacaklarımın arasına sıkışıyordu. yüzüm gözüm çok şişmişti, özellikle de dudaklarım. bir de tuhaf bir esmerlik çökmüştü yüzüme. doğum yapacağım akşam sırtıma kocaman bir yumruk oturduğunu hissetmiştim bir de.

sadece iki gündür kasıklarımda hafif sancı ve ani batma oluyor ve doktorda başını yerleştirmiş iyice dedi.tedirgin oluyorum umarım sağlıcakla doğar bebeklerimiz..

38+2 de doğum yaptım ne karnım inmişti ne de başka bir belirti vardı... akşam gayet normal bi şekilde yattım sabah 6'ya doğru sancıyla uyandım hastaneye 9 gibi gittim 4 cm açılmam varmış hemen doğuma alındım tabii ki.... ama bebek kanala girmediği için biraz uzun sürdü doğum 13:15 sıraları oğluşum dünyaya geldi

38+2 de doğum yaptım ne karnım inmişti ne de başka bir belirti vardı... akşam gayet normal bi şekilde yattım sabah 6'ya doğru sancıyla uyandım hastaneye 9 gibi gittim 4 cm açılmam varmış hemen doğuma alındım tabii ki.... ama bebek kanala girmediği için biraz uzun sürdü doğum 13:15 sıraları oğluşum dünyaya geldi

zamanı bebişlerimiz ayarlıyor galiba öyle görünüyor..allah bağışlasın oğluşunu..

38 hafta 1 günlüğüm. Henüz sancı ya da bişey hissetmiyorum. Sadece çok sık tuvalete gidiyorum. Oğluşum kıpır kıpır hala..Doğuma yakın haraketleri zorlaşır dediler. Size hastahane hakkında danışmak istiyorum. Acıbadem Kadıkoy de doğum yapan var mı? Nasıl bir hastahane? Hizmet konusunda iyi olduğunu duydum ama :49:Acıbadem diyince çok ekstra çıkar diyorlar. Sağlık sigortam var. Ne gibi ekstra çıkar. Önceden bilirsem son anda canım sıkılmaz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tşk

bende 38 haftalık hamileyim dediğiniz gibi gece hortlak gibi uyuyamıyorum ve adet agrısı gibi agrılar dogum yakınmı acaba off çok sıkılıyorum.korkuyorum.

Back
X