Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğumdan birkaç hafta önce ne gibi belirtiler yaşadınız?
37+2 de doğum yaptım ben. karnım çok aşağıya inmişti. öyleki oturduğumda karnım bacaklarımın arasına sıkışıyordu. yüzüm gözüm çok şişmişti, özellikle de dudaklarım. bir de tuhaf bir esmerlik çökmüştü yüzüme. doğum yapacağım akşam sırtıma kocaman bir yumruk oturduğunu hissetmiştim bir de.
sadece iki gündür kasıklarımda hafif sancı ve ani batma oluyor ve doktorda başını yerleştirmiş iyice dedi.tedirgin oluyorum umarım sağlıcakla doğar bebeklerimiz..
38+2 de doğum yaptım ne karnım inmişti ne de başka bir belirti vardı... akşam gayet normal bi şekilde yattım sabah 6'ya doğru sancıyla uyandım hastaneye 9 gibi gittim 4 cm açılmam varmış hemen doğuma alındım tabii ki.... ama bebek kanala girmediği için biraz uzun sürdü doğum 13:15 sıraları oğluşum dünyaya geldi
38+2 de doğum yaptım ne karnım inmişti ne de başka bir belirti vardı... akşam gayet normal bi şekilde yattım sabah 6'ya doğru sancıyla uyandım hastaneye 9 gibi gittim 4 cm açılmam varmış hemen doğuma alındım tabii ki.... ama bebek kanala girmediği için biraz uzun sürdü doğum 13:15 sıraları oğluşum dünyaya geldi
38 hafta 1 günlüğüm. Henüz sancı ya da bişey hissetmiyorum. Sadece çok sık tuvalete gidiyorum. Oğluşum kıpır kıpır hala..Doğuma yakın haraketleri zorlaşır dediler. Size hastahane hakkında danışmak istiyorum. Acıbadem Kadıkoy de doğum yapan var mı? Nasıl bir hastahane? Hizmet konusunda iyi olduğunu duydum ama Acıbadem diyince çok ekstra çıkar diyorlar. Sağlık sigortam var. Ne gibi ekstra çıkar. Önceden bilirsem son anda canım sıkılmaz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tşk
bende 38 haftalık hamileyim dediğiniz gibi gece hortlak gibi uyuyamıyorum ve adet agrısı gibi agrılar dogum yakınmı acaba off çok sıkılıyorum.korkuyorum.