Dogumdan geldim!

Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırla İnşallah. Ya ben de bunları görebilecek miyim, bebeğimle sağasağlim evimize gelip, Allahım nolur hayırlısını hepimize nasip et.Amin.

burada günlerce birşeyler paylaştığımız, sorularımıza beraberce cevaplar bulduğumuz insanların, böyle güzel haberlerini alınca öyle mutlu oluyorumki. eminim hepiniz aynı fikirdesinizdir kızlar öle değilmi. bu haberler çok güzel moral oluyor hala bekleyen annelere.

meleğinle başlayan mutluluk masalın bir ömür sürsün canım. çoğalan ailelenle sağlıklı, huzurlu, mutlu günler senin olsun.opuyorumnanaktan

Evet canim ilk bebegim. Cok degisik bir duyguymus anne olmak. Ona birsey olcakmis gibi geliyor. Agliyorum korkudan. Umarim bu durum gecicidir. Her an onu dusunuyorsun. Gozunu kapatinca dahi onun surati aklina geliyor. Darisi senin de basina ve tum bebek isteyenklere insaallah.

opuyorumnanaktanAllah analı babalı büyütsün çagla kızı insallah ak saclı nine olana kadar yüzü hep gülsün insallah darısı benim gibi gün sayan bütün hamilelerin basına insallah lohusasın bizlere dua et sende kardeşim cagla kızıda öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…