Eğer bir aksilik olmassa 1.5 ay sonra doğum yapıcam bugün doktor kontrolündeydim bebeğim doğum pozisyonunda 15 gün sonra çatı muaynesi yapılacak ilk gebeligim ve hem çatı muaynesinden hemde dogumdan cok korkuyorum içim hiç rahat değil
ben de 5 sene önce sezaryan oldum. hem de çok korkuyordum sezaryanden(( geçen kış 2. bebeğime hamileydim. doğumdan korktuğum için doktor doktor gezdim. asla sezaryen olmam normal istiyorum dedim. ssvd doğum yapan bir dr buldum. bebeğim 6 aylıkken problem yaşadım. bebeğimi erken doğum yaptılar ve bebeğim vefaat etti:// normal doğum yaşadım evet... ama sonu iyi olmadı. ilk hamileliğimdeki dr um hep merak etme içinde bebek kalan yok ya sen doğuracaksın ya ben alacağım derdi... o sebepten canım hakkında hayırlısı olsun. sezaryen kolay bir doğum zor bir lohusalık, normal doğum zor bir doğum ama kolay bir lohusalık... ikisini de yaşayan biri olarak şunu söylüyorum ikisinin de acısı unutuluyor ve geçiyor. sakın korkma sen sakin olursan her şey daha güzel oluyor:)))) bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Neden korkuyorsun canim ne guzel bak yavrunu kucagina alacaksin hakkimda hangi dogum hayirliysa onu nasib et de korkma Allah buyuk oyle yada boyle dogacak ama sen boyle yaparsan bebek strese girer anne oluyorsun daha ne guzel ve ne zorlu gunlerin olacak bunun icin simdiden guclu olmaya calış Rabbim kolay dogum nasib etsin insallah canim