- 20 Nisan 2025
- 651
- 628
- 18
- 22
- Konu Sahibi mevsimbahar18
2 gündür ishalim doğumdan önce ishal olanları duymuştum böyle bir şey yaşayan var mı 34 haftalığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce gittim nst de bir şey yoktugebelik boyunca ishaldim o yüzden bilemüücüğümen son ne zaman muayene oldunuz? eğer ishal doğumla ilgiliyse bebek kanala girmiştir
Bebek devrelerimi yakmış doğumdan sonra diye okumuşum sorryyyDoğumdan sonra yapmam gereken ilk tuvaletimi şükür ishal olarak yaptımishal olduğum için sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama iyi oldu. 3-4 gün kadar da sürdü
gözünüz aydın, her şey yolunda mı?Bu sabah doğum yaptım![]()
Teşekkür ederim evet ikimizde çok iyiyizgözünüz aydın, her şey yolunda mı?
Hayırlı olsun. 34 de mi doğum yaptınız o zaman. 33.haftada oldum ben de ama ben yediğim yağlı etten dolayı iki gün isal oldum. Suyun azalır diye doktor serum takviyesi yaptı iki gün. İsal olmak bu anlamda olumsuzluk katabiliyor.Bu sabah doğum yaptım![]()
Yok canım aksine kabız oldum ben ahaha2 gündür ishalim doğumdan önce ishal olanları duymuştum böyle bir şey yaşayan var mı 34 haftalığım
Teşekkür ederim evet 34.haftada doğum yaptım ama ishal oldum derken devamlı değildi günde 2 kere falandı doktora söylediğimde sorun olmaz demiştiHayırlı olsun. 34 de mi doğum yaptınız o zaman. 33.haftada oldum ben de ama ben yediğim yağlı etten dolayı iki gün isal oldum. Suyun azalır diye doktor serum takviyesi yaptı iki gün. İsal olmak bu anlamda olumsuzluk katabiliyor.
Bende şimdi doğumdan sonra kabız oldumYok canım aksine kabız oldum ben ahaha
Doğum yaptımDoğumunuza yaklaşık 4-5 hafta varken sancınız da yokken böyle belirtiler aramayın :)
Doğum yaptım