doğumdan önce süt gelmesi???

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
kızlar uyandığımda geceliğimde leke görüyorum sizlerde de oluyormu??

benimde bayadır oluyordu ama sadece göğüs ucumda kalıntı görüyordum şimdi artık üzerimdeki geceliğime akıyor..

Bende hiç olmadı, üstelikte dün doktor kontrolüme gittiğimde bebeğim makat duruşundan geldiği için 2 Ağustosa randevu verdi sezeryan için.:18::18::18::18::18:

Gelebilir, normaldir. Sezaryen de olacakmış, ne güzel sütün gelmesini beklemek zorunda kalmayacaksınız demek ki. Doğumdan sonra hemen emzirebileceksiniz bebeğinizi. :))

evet geliyor hem de çooookkk uzun süredir. yaklaşık 4. aydan beri.normal bu sıvının gelmesi.kolostrom adı verilen ilk süt sızıntıları bunlar.leke şeklinde çamaşırımda oluyor.hatta bir kere geceliğim ıslandı.o derece.ama sakın oynama göğüslerinle. rahim kaslarını uyarıyorsun.erken doğumu tetikliyor

Olabilir,normal..Ama sakın sıkmayın,erken doğumu tetiklersiniz...

tesekkür ederim kızlar bende erken doğum habercisimi diye korkmuştum hiç dokunmuyorum zaten..

tesekkürler kızlar bende erken doğum habercisimi die korkmuştum hiç dokunmuyorum zaten..

Bende hiç olmadı, üstelikte dün doktor kontrolüme gittiğimde bebeğim makat duruşundan geldiği için 2 Ağustosa randevu verdi sezeryan için.:18::18::18::18::18:

Bana da doktor son kontrolümde bebeğimin başının yukarıda, ayaklarının aşağıda durduğunu, böyle giderse sezeryan olmam gerekeceğini söyledi. Aslında daha erken değil mi bunun söylenmesi için?
Çevremde kime söylediysem, herkes merak etme doğuma 2 gün kala bile döner diyor.
Senin de çizelgene göre 3 haftan var görünüyor, sen ne düşünüyorsun canım bu konuda?

Şayet zaten sezeryan olunacaksa 38. haftada yapıyorlar genelde. Doktorum normal doğum olayını beklersem bu pozisyondayken bebeğimin riske gireceğini,rahimden pat diye önce kordonunun düşeceğini ve kafasının rahim ağzını tıkayıp kalacağını söyledi. Ve riske girmeden 2 Ağustosta gel alalım bu bebek daha dönmez dedi. Zaten bende dönmeyeceğini hissediyorum çünkü kafası çok yukarda ve de büyük artık bebek yaaa. Koca bebek nere dönüyor daha.Bu arada sana doktorun öyle söylemesi gidişattan haberdar olman içindir, yani şayet durum böyle giderse demiş yani. Dönerse o zamana kadar zaten gerek yokta, ama dönmezse sezeryan yani demek istemiş.Of hakkımızda hayırlısı olsun.Bende doğmasını istiyorum artık,zaten bu ara ev ortamı olarakta sıkıntılı bir dönem geçirdiğimden dolayı doğurayımda kurtulayım diyorum. Kaldıramıyorum artık.

Sağol canım cevabın için. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah istediğin zaman kavuşursun bebişine.
Hayırlı doğumlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…