Doğumdan sonra adet olmamak

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar dogumdan sonra ilk 40 gün kanamam oldu şuan kizim 4 bucuk aylik ve ben bir daha adet olmadim.. sanki menapoza girmis gibi yanıyorum geceleri terliyorum eşim üşürken ben kisa kolluyla geziyorum. Normal mi bu. Bir doktora gitmelimiyim.

Emziriyor musunuz? Doğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi? Ben doğru düzgün emziremedim bile, kızım 3 aylık daha regl olmadım. Emziren anneler daha da geç olabiliyormuş ama siz yine de bir kontrole gidin

Ben doğumdan sonra 6. Ayda regl oldum. Normal bence içiniz rahat etsin diye kadın doğuma gidebilirsiniz

Canım sen gene iyisin benim bebeğim 16 aylık ve ben adet yeni oldum 6 gün oldu yani. Resmen 1.5 yıl üstüne adet gördüm

Emziriyor musunuz? Doğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi? Ben doğru düzgün emziremedim bile, kızım 3 aylık daha regl olmadım. Emziren anneler daha da geç olabiliyormuş ama siz yine de bir kontrole gidin
Evet emziriyorum. Kontrole de gitmedim. Etrafımdakiler hep sütün koruyor olmaman normal dediler. Anneannemde benim gibi bebegi sütten kesene kadar adet olmazmis. Anneannene cekmissin dediler

Bende öyle şeyler oldu mu bilmiyorum ama doğumdan 6-7 ay sonra adet olmuştum.Ben de normal mi acaba anormal bir şey mi var diye çok düşünmüştüm,endişelenmiştim.

9 aya gireceğiz daha yeni oldum.

Ne kontrolü canım hiç büyüğünüz yok mu yanınızda belki o bilirde söylerdi ben 18 ay adet görmedim bu çok normal süt verme sürecinde adet olmuyorsunuz 2. Bebeğimde 9 ay olmadım onuda belirteyim. Sıcaklık hisside normal ama doktorunuz varsa danışmak isterseniz tercih sizin normal bir süreç yani. Bebişinizde hayırlı olsun. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…